שאלה ...

jess ועוד

New member
שאלה ...

אני לא רוצה שיצא מצב שניקולי מארחת אותנו ולכן אני חושבת שכל אחד צריך להביא משהו מה אתם אומרים ?????

@@

New member
ג´ססססססססססס

מה קורה? כמה זמן לא דיברנוווווווווו, אצלי בסדר. מה אומרת על המפגש גאוני ממש, מה את מציעה לי להביא, אני גם אמרתי לניקול שכל אחד מאיתנו יביא משהו, כי זה ממש לא נעים אוהבת מקסימה שלי ריקי

mariana

New member
אני מוכנה להביא...

אני מוכנה להביא עוגיות טעימות ושתייה ואם יצוץ לי עוד משהו חמוד אז אני אביא

jess ועוד

New member
צריך להביא ..

סלט שתיה מנה אחרונה וכמה שיותר יותר טוב אז כדאי לתאם .... עוגיות זה אחלה ואם אני מביאה פשטידה ושתיה (בקבוק) זה אומר שעוד מישהו יצטרך להביא שתיה קלה וסלטים אחרת הפשטידה שלי לא תחליק קדימה אנשים תהיו קריאייטיביים

golem

New member
אני גרוע בקטעים האלה..../images/Emo13.gif

ואני גם הבחור היחידי שמוזמן לשם..אז תוותרו לי על החשיבה ופשוט תגידו לי מה להביא

jess ועוד

New member
אני אגיד לך מה

אנחנו הבנות (כמה שובינסטי מצידי) נדאג לאוכל ושתיה אתה תדאג לקינוח... גלידה עוגה עוגיות הכל הולך

mariana

New member
אה עכשיו הבנתי

אז אני אביא סלטים כמו: חומוס,וכל מיני סלטים ואני אביא גם שתיה קלה

ניקולי

New member
אני מביאה.....

בורקסים.. גם גבינה וגם תפו"א... אממממ... בירה יש (לגברים שבנינו
) סלט חסה, ושתיה חמה, וכמובן איך אפשר בלי....
... תהייה בתוכנית: מוסיקה טובה...(אפשר לבקש שיר שאתם אוהבים..
). מצפה לראותכם... ניקול* ואם יש כאן עוד משהו שרואה את ההודעה הזאת ורוצה לבוא מוזמן. חבל מאוד שסערת רגשות לא תוכל להגיע... אבל אני בטוחה שהיא תהייה ב
). ניקול*

~מעיין~

New member
לכולם..

אני מודיעה עכשיו מראש שאני לא אוכל להגיע בגלל שאני יוצאת לסופ"ש וחוץ מזה אני בטוחה שאם הייתי באה הייתי מרגישה לא קשורה אני רק בת 15 אבל אני בטוחה שתהנו לכם זה ייאחד את אנשי הפורום מה שעושה טוב על ה-
אז תחזרו עם חוויות חולה עליכם ביי ביי

@@

New member
ומה אני צריכה להביא?

שמישהו פה יקח יוזמה ויגיד לי מה להביא, טוב? ממתינה בשקט.

ניקולי

New member
בחיי זה../images/Emo62.gif

ושיהיה מתוקקקקקק כדי שנוכל להנעים לנו.. את המרות שיש לנו. מה את אומרת?? ג´ססס את גאונית... אוהבת אותך ניקול*

@@

New member
סלט פירות??????

חבר´ה מה קורה פה, אין לי זמן להכין, אני עובדת ובאה מי-ם, להיות קצת יותר פרקטים, תתנו לי להביא משהו שאני יכולה לקנות בכסף ולא להכין.
ריקי

למעלה