שאלה פעם קרארתי ששמן עץ התה מעודד צמיחת שיער, ומאיץ את צמיחתו. האם זה נכון?
D D na New member 5/8/06 #1 שאלה פעם קרארתי ששמן עץ התה מעודד צמיחת שיער, ומאיץ את צמיחתו. האם זה נכון?
א אישה של וניל New member 6/8/06 #2 לא שידוע לי. מה גם, שהשתמשתי כל כך הרבה עם עץ התה ומעולם לא צמחו לי שערות נוספות באזור שמרחתי. נשמע כמו שמועה לא נכונה.
לא שידוע לי. מה גם, שהשתמשתי כל כך הרבה עם עץ התה ומעולם לא צמחו לי שערות נוספות באזור שמרחתי. נשמע כמו שמועה לא נכונה.
D D na New member 9/8/06 #4 תודה!../images/Emo51.gif ממש תודה רבה על העצה.. איזה רוזמרין בידיוק? מהו אופן השימוש?
ת תמימה האחת New member 9/8/06 #5 כמה אפשרויות: אפשרות ראשונה והכי קלה: חופן עלי רוזמרין, לחלוט בליטר מים, לקרר ולשטוף עם המים האלה את הראש אפשרות נוספת: שמן רוזמרין - כ- 15 טיפות ב- 30 מ"ל שמן זית- לטפטף על הראש ולעסות פנימה- להישאר עם זה על הראש לכמה שעות. לחזור על הטיפול מדי פעם
כמה אפשרויות: אפשרות ראשונה והכי קלה: חופן עלי רוזמרין, לחלוט בליטר מים, לקרר ולשטוף עם המים האלה את הראש אפשרות נוספת: שמן רוזמרין - כ- 15 טיפות ב- 30 מ"ל שמן זית- לטפטף על הראש ולעסות פנימה- להישאר עם זה על הראש לכמה שעות. לחזור על הטיפול מדי פעם