שאלה?

think1

New member
שאלה?

הילד בן 7 שבועות יונק בלבד סובל מחוסר באנזים שמפרק את הסוכר שבחלב (לקטוז אינטולורנס) . ההמלצה הרפואית הינה העברת הילד לפורמולה מיוחדת לעומת זאת ישנם רופאים הממליצים להמשיך בהנקה עד להתפתחות טבעית של האנזים בילד. הדבר גורם לילד אי נוחות משמעותית קושי ביציאות (לא עצירות ). הילד בריא מלבד זאת עולה במשקל בצורה יפה כך שלמעשה זו הבעיה היחידה. הששלה היא האם מי מיכן עברה את אותו סיפור ויכולה ליעץ ?

zimes

New member
נתקלתי במיקרים כאלה

מה שיהיה הכי טוב זה להניק, ולהוציא את החלב ומוצריו מהתפריט שלך. אני ממליצה לך להתיעץ עם רופא שמבין בהנקה. למשל - ד"ר ליבוביץ´ באודים, אם את גרה בסביבה. מספרי טלפון של מרפאות/מרכזי הנקה יש במאמרי הפורום.

להוציא את מוצרי החלב מתפריט האם../images/Emo6.gif

האבא יכול לאכול כרגיל! (הבנתי שאתה אבא?)

zimes

New member
כן, כבר קלטתי את הטעות המשעשעת

זה מה שקורה למי שלא מציג את עצמו. ולמי שמניח הנחות מרחיקות לכת על גולשים. שלום think, נעים מאוד!

inbale

New member
../images/Emo24.gifאבות מניקים בפורום../images/Emo24.gif

אני שמחה לראות אותך גם כאן. עד כמה שידוע לי ההמלצה היא להמשיך בהנקה כיוון שחלבון חלב אם הוא המתאים ביותר ליונק מבחינה ביולוגית. אני אשמח לברר בשבילך אצל ד"ר ליבוביץ. דרך אגב איך מבדילים בין גזים בגיל הזה וכאבים בגלל אי סבילות ללקטוז? הרופאים שם מבינים משהו?
אני אשמח אם תעלה לדיון כאן את הדילמה שדיברנו עליה בקשר להנקה.... שיהיה לכם יום מקסים.

אפרת_ח

New member
"אבות ליונקים"

עדיין לא אבות מניקים, בגלל מגבלות פיזיות מסויימות

אני לא, אבל יש לי שכנה שעברה בדיוק

סיפור כזה, רק שאצלם היה הרבה יותר חמור- הילד הקיא בקשת את האוכל ולא עלה טוב במשקל, והם בכל זאת דיברו עם כמה רופאים וקיבלו המלצות להמשיך בהנקה ואכן המשיכו. הילדון בגיל שנה עכשיו, כבר מזמן לא יונק אבל ינק כמה חודשים טובים, מפותח ובריא. אז אני חושבת שתמיד כדאי לקבל חוות דעת שנייה בנושא הזה ורצוי ממישהו שמחוייב קודם כל לבריאות התינוק אבל גם להנקה. אולי תשימי את השאלה בפורום בואלה?

למעלה