שאלה

sheep girl

New member
שאלה

הוא וקייט נפרדו כי פעם אמרו שכן ואז שלא והם הם הלכו ביחד לבכורה של סופרמן...אז לא יודעת.. משהו יכול להגיד לי עם הם נפרדו או לא? (שמתם לב והעיניים של קייט הן שונות כאילו אחת כחולה ואחת חומה וזה לא אדשות בדקתי)

gil38

New member
תשובה....../images/Emo39.gif

לפי מה שאני יודעת הם נפרדו ואז חזרו אז עכשו הם ביחד! ובקשר לתמונה - אמ... זה באמת קצת מוזר...

sheep girl

New member
תודה...../images/Emo6.gif

אוף עכשיו הסיכוים שלי להתחתן איתו תלושים .....אבל לא נורא הם חמודים ביחד =]

אוקיי בקשר לעיניים..

יש לה עין אחת חומה ואחת כחולה.. חח זה דיי מיוחד..כי בתכלבס אני ראיתי עיניים שונות בצבע כחול וירוק כל הזמן.. אז זה דווקא סבבה..
ולא היא ואורלנדו לא חמודים ביחד!!

sheep girl

New member
לא הבנת אותי

אורלי-חמוד(ומושלם) קייט-ביחד ( עם אורלי)

NeKoGiRl

New member
נראה לי הם נפרדו וחזרו..../images/Emo108.gif

והעיניים..אין לי מושג..:/

אממ..

הם נפרדו וחזרו..כרגע הם ביחד כי ראיתי תמונות שלהם יחד מהפרימיירה של סופרמן חוזר(הסרט שבו קייט משחקת)... בקשר לעיניים של קייט-אחת כחולה ואחת חצי כחולה חצי חומה.לא לגמרי חומה..

VIVIAN3

New member
תשובה לשאלתך:

הם פעם נפרדו אבל לא באמת, רק לפרק זמן ואז הם חזרו ועד היום הם חיים באושר ועושר (לא נשואים). (חלאס כמה אפשר להיות בני זוג??? כבר 4 שנים הם ככה, שיתחתנו!!!!) כן הוא הלך איתה לבכורה של סופרמן כדי לתמוך בה וכן, העיניים שלה שונות וזה מפחיד לאללה אבל אתמול ראיתי מן פוסטר כזה בקניון ליד סופר פארם של פרסומת למסקרה עם אחת שאני חושדת שזאת קייט בוסוורת בגלל שהעיניים שלה היו שונות... בקיצור בע.

חחח זו היא../images/Emo6.gif

גמני ראיתי בסופרפראם את הפוסטר והתלבטתי אם זו היא אבל העיניים מסגירות אותה..חחח

VIVIAN3

New member
נצל"ש מוטרף!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo58.gif

מצאתי את הקטע מפירטס שביל אוזן הנעל מצליף בוויל!!!!!!!!!!!!!!!!! מואהאהאהאהאהאהאהאההההההההההההההה

gil38

New member
תודה, תודה, תודה!!!

הגב הסקסי של אורלנדו! אבל גם המכות והסימנים שכל כך נראים אמיתיים... מסכן
תודה!!!

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif

בדיוק כשהיינו בצרפת ואחותי איזה חמישים שנה שקעה לה בקטע של האיפור בסופר, הסתכלנו על התמונות של האנשים ואז היא אמרה שם "הי זאת ההיא מסופרמן!" (שהיא אם לא אחרת מקייט, ששיחקה בסרטXD) אבל לא חידשתי כבר אישרו לך את זה

../images/Emo207.gifאולי שכחתי להגיד אבל...

אני פ ל פ ל ו נ ת 13 יש לי בעיה באחד הפורומים עם הכינוי הנ"ל(חיחי
) אז בינתיים אני כותבת בליאת לאב דון

למעלה