שאלה

שאלה

ראשית אני רוצה להודות לפורום המדהים הזה , אני נעזרת ברעיונותכם כ"כ הרבה ועל כך באמת המון תודה. רציתי לשאול אני רוצה לעבוד עם עיסת נייר וקיבלתי את הרעיון של lorli לעבודה עם מראה רק שאין לי קרון ביצוע - האם יצא לי גם אם קרטון רגיל או שזה חובה קרטון ביצוע? שוב כל הכבוד גדול ותודה על ההשקעה

נילקי1

New member
אפשר קרטון רגיל אבל

ממליצה להדביק היטב יחד שתי שכבות של קרטון או למצוא קרטון דו-גלי (קופסאות של מכשירי חשמל כבדים)

lorli

New member
כדאי להשתמש במשהו קשיח כי

העיסה רטובה ואם יהיה דק מידי יכול להתפורר ולא להיות חזק.

שאלות בנושא

אני הכנתי מסגרת לתמונה שעשויה מקרטון קשיח וורצועות עיתון של עיסת נייר , 3 שכבות בערך , והנחתי לייבוש , כאשר המסגרת התייבשה היא קצת התעקמה התעגלה קצת , השאלה היא , למה זה קרה ? איך אפשר למנוע זאת ? והאם עדיף להשתמש ברצועות נייר עיתון או עיסה ממש , האם לייבש בשמש או בצל ? בבקשה קצת פרטים אם אפשר . תודה רבה .

ורדה 1

New member
תשובות בנושא הקרטון התעקם כי החומר רטוב. בדיוק מסיבה זו עדיף להשתמש בקרטון דו גלי, או בקרטון של מארזי שתיה מודבקים בשתי שכבות. כדאי גם להדביק מסקינטייפ (לא החלק, אלא זה שדומה לבד) על כל השטח כדי למנוע עד כמה שאפשר מגע בין הקרטון לחומר הרטוב. בכל מקרה, עם עיסה ממש או עם רצועות נייר זה די דומה. נדמה לי שעם רצועות זה קצת פחות מתעוות. לייבש עדיף בצל.

עבדנו על זה הבוקר

וחוץ מהחוויה והכפיות נראה מה יצא .. בסוף סמתי קרטון רגיל עבה אני מקווה שזה יחזיק בנתיים זה נראה לא רע המון תודה מכל הלב

למעלה