מה קורה אחד למליון?
אחד למליון גברים מתמזמז קשות עם אישה בפגישה הראשונה ומתחתן איתה אחרי 6 שנים? או אחד למליון גברים לא בורחים אחרי סקס ונשארים ואפילו מתחתנים, כלומר ישנם רק 3.5 גברים בארצנו שנשואים היום. למה ההכללות האלה? ואיפה שונאת ההכללות והלוחמת באופל ובאפילה דניאלה שתתן את דעתה הנחרצת לגבי ההכללה המרושעת שנעשתה כאן וזוכה לגיבוי כמעט מלא? נכון, גברים מחפשים סקס, במקרה שלא שמעתם גם נשים. נכון, קורה הרבה יותר שגבר שלא מקבל את הסקס שבוא רוצה בפגישה הראשונה הולך, אבל מכאן ועד גברים שלא מקבלים סקס בפגישה הראשונה בורחים המרחק הוא אדיר. כיוון שנשות ישראל "חסודות" ו"מתחסדות" והנה גם אני עושה כאן בכללה גסה, רובן לא מקיימות יחסי מין בפגישה הראשונה, משמע כל הגברים שלהן ברחו, ולמי הן הלכו? ל-20% שאולי כן מקיימות יחסי מין בפגישה הראשונה. לידיעתך אילתית, היו לי מקרים שלא קיימתי יחסי מין בפגישה הראשונה, עם חברתי הראשונה עברו 3 חודשים עד ששכבנו, היו לי מקרים שאף יכולתי לקיים יחסי מין בפגישה הראשונה, ולא עשיתי את זה, יש לי אפילו מקרה אחד, שרדפתי במשך כמעט 3 שנים אחרי אישה אחת (למען ההגינות אציין שזה לא היה יום יום), 3 שנים רדפתי אחרי הפנטזיה שלי, היום גם אנחנו נשואים. עכשיו כל מה שנותר זה שיעלו עוד גבר וחצי שלא ברחו אחרי אין סקס בפעם הראשונה, ומצאנו את 3.5 יחידי הסגולה שהם אחד למליון.