שאלה
שלום, אני עדי, אני בת 15, ואני הטרוסקסואלית במאת האחוזים. אני כותבת כאן עכשיו, בגלל שלפני משהו כמו 3 שנים או קצת פחות, החבר הכי טוב שלי (זה שההורים של שניינו כבר מדברים על הוצאות לחתונה) יצא מהארון בפני. לא לקחתי את זה קשה, ואמרתי לו שהכל בסדר, שלא יבהל, למרות שלא ממש הבנתי מה הולך ומה קורה. מאז שהוא גילה לי את הסוד שלו, אני מתעניינת מאוד בזכויות הקהילה ההומו-לסבית בארץ (עד כדי כך, שההורים שלי וודאי חושבים שגם אני חלק ממנה
). בכל אופן, לפני כמה חודשים עלה (שוב) נושא הילדים שלכל אחד מאיתנו יהיו בעתיד, והוא אמר לי שהוא כל הזמן אומר שהוא רוצה 3 ילדים, למרות שהוא יודע שלא יהיו לו כלל. חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שהוא חשוב לי יותר מדי בשביל שמשהו כזה יקרה לו, ולכן הצעתי לו את הדבר הבא: הוא ובעלו יחפשו תורמת ביציות, יפרו אותן בתנאי מעבדה, ואז אני אשמש כאם פונדקאית בשבילם (כך הם יוכלו להיות ההורים הבלעדיים של הילד, לא רק "חצי הורים"). רציתי לדעת אם נכון לעכשיו מהלך שכזה הוא חוקי במדינת ישראל? אני לא ממש בטוחה, בגלל שעפ"י החוקים (המאוד דפוקים, סלחו לי על הביטויי) להומואים ולסביות אסור לאמץ ילדים. רציתי לדעת אם יש גם משהו האוסר עליהם את הדבר שהצעתי (שיהיה, כמובן, בחינם מצידי). תודה רבה
שלום, אני עדי, אני בת 15, ואני הטרוסקסואלית במאת האחוזים. אני כותבת כאן עכשיו, בגלל שלפני משהו כמו 3 שנים או קצת פחות, החבר הכי טוב שלי (זה שההורים של שניינו כבר מדברים על הוצאות לחתונה) יצא מהארון בפני. לא לקחתי את זה קשה, ואמרתי לו שהכל בסדר, שלא יבהל, למרות שלא ממש הבנתי מה הולך ומה קורה. מאז שהוא גילה לי את הסוד שלו, אני מתעניינת מאוד בזכויות הקהילה ההומו-לסבית בארץ (עד כדי כך, שההורים שלי וודאי חושבים שגם אני חלק ממנה