שאלה....

שאלה....

האם אתם יודעים על אימונים פתוחים שמקיימת מכבי ת"א ביד אליהו..? אמרו לי שצריך להיות היום אימון [במשרדי מכבי], אבל אני לא יודעת באיזו שעה ואם יהיו עוד, כי לא בטוח שאני יכולה היום
תודה לכל העונים
~מכביסטית~

B-BALL

New member
כל יום שלישי יש אימון פתוח בהיכל

אבל אני לא בטוח באיזה שעה בדיוק. זה די משתנה כל פעם נראה לי. אבל עד כמה שאני זוכר זה בדרך כלל בחמש וחצי אחרי הצהריים.

maayani

New member
באמת?? מחמש וחצי עד איזה שעה

בערך? ואתה בטוח שיש אימון פתוח בימי שלישי? כי אני מתה ללכת אחרי הצבא.....

B-BALL

New member
מאה אחוז בטוח. כל יום שלישי בצהריים

אם זה בחמש וחצי אז אמור להסתיים בערך בשבע או שבע וחצי, אבל לא כל פעם זה בחמש וחצי. לפעמים זה בחמש וחצי, לפעמים זה בחמש, לפעמים בארבע, לפעמים בארבע וחצי וכ´ו. הייתי כבר בשלושה אימונים פתוחים ביום שלישי, וזה משהו פצצה. הכי קרוב שאוהד רגיל יכול להגיע לקבוצת הכדורסל המדהימה הזאת.

B-BALL

New member
אה וכמעט שכחתי משהו חשוב מאוד.....

האימון הפתוח הוא לא כל שבוע, אלא כל שבועיים ביום שלישי. זה בגלל שבשבוע שיש משחק חוץ בליגה האירופאית מכבי יוצאים לשם כבר ביום שני או שלישי והאימון של יום שלישי מתקיים או רק בבוקר (ואז זה לא אימון פתוח) או בעיר שבה המשחק. לכן זה רק פעם בשבועיים. תהנה\י.

maayani

New member
דחוףףף-אני חייבת לדעת אם יש ../images/Emo53.gif

אימון פתוח ביד אליהו ביום שלישי הזה ואם כן אז באיזה שעות?? אי מתההה ללכת אז מי שיודע אני אשמח לקבל תשובה! ביי ביי ...

B-BALL

New member
מה הקטע??? פשוט תתקשרי למכבי וזהו.

תבררי מה המספר ב - 144 ותתקשרי לברר באיזה שעה האימון היום. זה הכל.

תודההההה רבההההההההה

במכבי אמרו לי שבימי שלישי והמזכירה לא ידעה באילו שעות
תודה רבה כנראה שביום שלישי אני שם... כיף לי

maayani

New member
היי צהובה!! את הולכת לאימון

ביום שלישי?? כי גם אני מתה ללכת! הבעיה היא שאני בבסיס עד 5 ואני מקווה שאני אספיק להגיע(אני משרתת ברמת גן) אם תדעי באיזה שעות האימון אז תודיעי לי.... מעיין.

למעלה