שאלה.

TeaBag

New member
שאלה.

אני כאן לא הרבה זמן, ובאמת שנחמד לי ואני מתמיד להיכנס לכאן ולבדוק מה חדש. רק ש..משהו מטריד אותי, והייתי רוצה תשובה לכך. למה כולם כאן (הרוב, נגיד) שונאים (אוקיי, לא מחבבים) את דאנקן, ומתים (גוססים, שרופים וכל שאר המונחים) על לוגאן? אשמח לתשובה. תודה.

Charmed Gal

New member
כי דאנקן מעצבן ולוגן רולז? ../images/Emo3.gif

זה פשוט עניין של טעם. כמו שהרוב בעולם אוהב שוקולד ומעט לא. או לפחות ככה אני מקווה.
כמו שרוב מעריצי באפי שונאים את ריילי. דברים כאלה פשוט קורים.

TeaBag

New member
לא יודע..פשוט הייתי רוצה לדעת סיבה.

אני אישית די אהבתי את הדמות של דאנקן, למרות שבתחילת העונה הראשונה הוא היה חלש ממבחינת אפיון, הסוף של העונה הראשונה מכפר על כך וכך גם העונה השנייה (עד שהוא עוזב). ומעבר לכך, טדי משחק את הדמות מצוין.

Bruce Wayne

New member
בנוגע לדאנקן

ממש לא הייתה לי בעיה איתו בעונה הראשונה. שם עוד היו לו כמה רגעים טובים, ודווקא הייתה לו אישיות, אבל היה קשה לראות את זה, אחרי ההשפעה של המוות של לילי עליו, והתרופות שהוא לקח. טדי דאן שיחק מצויין בסצינה ב"A TRIP TO THE DENITST", כשורוניקה מתעמתת עם דאנקן. בעונה שתיים, הוא איבד לחלוטין את מה שנשאר מהאישיות שלו. המשחק של טדי היה פחות טוב בהרבה.

orale12345

New member
כי דאנקן איבד את עצמו בעונה השנייה

בעונה הראשונה הוא היה בסדר{לא יותר מזה כי היה לו כל כך הרבה אוצפיות והוא לא הלך איתן לשום מקום} אבל בעונה השנייה הוא פשוט איבד את עצמו הוא הפך להיות החבר של ורוניקה וזהו לא היה לו שום דבר אחר{עד שתי הפרקים האחרונים שלו} הוא היה לא מעניין ולעותו לוגאן פרח בעונה השנייה הוא היה מעולה כל סנטה שלו הייתה בה משו ובגלל זה שונאים את דאנקן ומתים אוהבים על לוגאן

sweet shir

New member
אממ אני ממש ממש חיבבתי אותו בעונה

ה-1. ורציתי שהוא יהיה עם ורוניקה לתקופה מסוימת [עד הנשיקה המפורסמת]. אבל בעונה ה-2 הוא פשוט מעצבן!!!
עם כל הקטע של מג.. ושהוא מסתיר דברים מורוניקה.. למרות שהיו לו קטעים בעונה ה-2 שהוא היה ממש חמוד. אני פשוט מעדיפה את לוגאן..
הוא הרבה יותר...... מצחיק וחמוד.

SuperGirl82

New member
לי אישית...

אין שום בעיה עם דנקן וגם לא עם המשחק של טדי דאן שחלק מתלוננים עליו, אבל בגלל הכימיה המטורפת שיש בין לוגן לורוניקה, אני מעדיפה אותה עם לוגן. גם נראה לי שאחרי שהיא השתנה דנקן היה משעמם מידי עבורה.

VERONICA MARS

New member
אממ

אני דווקא אהבתי את דאנקן בעונה הראשונה. היה בו משהו מיסתורי... למה הוא לוקח ת'כדורים האלו? למה הוא זרק אם ורוניקה אם הוא עדיין אוהב אותה? למה הוא לא זוכר כלום מהיום שלילי מתה בו? אבל בפרקים האחרונים של העונה כשגילינו הכל המיסתורין נעלם .... ובעונה השנייה הוא היה משעמם.. הוא היה רק "החבר של"..... ובזמן הזה לוגאן היה "משעשע בצורה כואבת" (כמו שמישהי כתבה פה פעם).

כי....

אנחנו אנחנו אוהבים אותם רעים...... דאנקן הוא כזה.. "נו טוב, ומה עכשיו"?..... פרווה. לא חלב ולא בשר..... ולוגן? הוא הכי טוב כשהוא רע. במיוחד עם ורוניקה (היי חרוז!)

למעלה