שאלה

mrmistory

New member
100% אותו דבר, במה הם שונים ממך ?..

או מאחרים ??? כעיקרון, אם בן אדם זבל והוא בן דוד ש/לי הוא יקבל יחס זהה לאותו אחד שאני לא מכיר מרחוב ואם צריך להכנס בו (בקרוב כזה שהוא חרא, נכנס בוא גם). צריך לראות אנשים כבני אדם (זה מה שהם) ולא כיהודי, מוסלמי, נוצרי וענארף מה יש עוד.

שירליב20

New member
היחס שלי אליהם-כמו היחס שלהם למדינה

או במילים אחרות: הכל תלוי ביחס של הבנאדם הספציפי אל המדינה (ולא אלי, כי אנחנו מדברים פה על עולים למדינה שלנו כמו ששאלת). אני אבהיר שאני מדברת במובן מדיני ולא יחס לבני אדם באשר הם (שאז כמובן כולם נמדדים לפי היחס שלהם אחד לשני).

SupermanZW

Well-known member
איך תדעי את יחסו של אדם שאינך מכירה

למדינה? הרי רק אם תכירי אותו תדעי מה יחסו למדינה וכדי להכיר אותו עלייך לשוחח איתו וגם לתת לו קרדיט כדי לא לשפוט אותו ללא נתונים מספיקים, אם כן מה היחס שלך לעולים לא יהודים שאין לך שום מידע עליהם?

mrmistory

New member
חוץ מזה, מה הקשר יחס למדינה כשאדם..

נותן לך יחס לדוגמה למופת שאולי אח שלך או דוד שלך לא נותן לך ולא יתן לך בחיים ? (בטלי אפשרות, אין לי דודים כאלו. את האמת, לידע כללי יש הרבה דברים שלא מקובלים עלי במדינה הזאת אך זה לא בגלל משהו ספציפי או בגלל המדינה אלא בגלל אנשים שהם זבל פה. יש הרבה זבל פה, מי שלא רואה את זה הוא אומלל עיוור שחי באשליות. יש מספיק דוגמאות אך אינני מעוניין לרדת לתת רמה ולהסביר מה הכוונה, זה די אמור להיות ברור.

SpyKid

New member
מבחינתי אין שום משמעות לדת

של בן-אדם. היחס שלי לכל בני אדם שווה, בלי קשר לדת או ללאום.

M a r U s k A

New member
אממ שאני אגיב?

אני עולה לא יהודיה ואני לא רואה שום סיבבה לקבל יחס מיוחד, לא לטובה ולא לרעה מהאזרחים בארץ!! 1. קודם כל אני בן אדם, וזה הכי חשוב!! 2. אחרי זה אני בן אדם נחמד ( הרבה יעדו על עך
) 3. אני משרתת בצה"ל למען המדינה הזאת, כמו כל אזרח יהודי במדינה הזאת!! 4. ורק בסוף הרשימה, אני אוהבת את המדינה הזאת וישראלית לגמרי!!!

petko1

New member
הממ..

אבל ישראל הוקמה כבית לעם היהודי... מעניין אותי לדעת מה הסיבות שהביאו אותך להגר לארץ?

מממ נכון ישראל הוקמה כבית

לעם היהודי אבל אם יש אנשים לא יהודים שאוהבים אותה ותורמים לה אז מה זה משנה ? מה יותר טוב שיהיו חלק יהודיים שלא תורמים ולא אוהבים את הארץ או לא יהודיים שאוהבים ותורמים לארץ?? אני חושבת שהשני.... כן אני מודה אני לא מתאימה לארץ הזאת ויש מלא לא יהודיים שמתאימים לארץ הזאת הרבה יותר ממני... הם משרתים בצבא,תרומים למדינה ואוהבים אותה.

AeroSlash

New member
שתי מילים:

חוק השבות. אני לא סתם נדחפת. אנ פשוט באותו המצב וכל ההערות האלה, כל כך מיצו את עצמן.

מיכלי06

New member
כל הכבוד מרינה! ../images/Emo45.gif

אם את תורמת למדינה ומרגישה ישראלית ואוהבת את המדינה - אין יותר מזה!
בהצלחה בשירות!

../images/Emo45.gif

יש מלא לא יהודים שמתייחסים הרבה יותר טוב לישראל ומשרתים ואוהבים אותה הרבה יותר טוב מהרבה יהודים(אני מתכוונת גם יותר ממני כמובן) אז אני לא מבינה מה הבעיה שהם פה...

אגב מרינה בהצלחה בגיוס!!

שיהיה גיוס ושירות קל ומהנה ושמרי על העצמך!!
לאן התגייסת??? איך בצבא עכשיו?

L e s h i y

New member
תיקון טעות

"אני משרתת בצה"ל למען המדינה הזאת, כמו כל אזרח יהודי במדינה הזאת" לא בדיוק כמו "כ-ל יהודי" - יש את היהודים הכשרים למהדרין שהם אזרחים סוג א' במדינה והם לא עוסקים בזוטות כמו צבא - הם יושבים בבית רגל על רגל ומקבלים בוחטות מהמדינה על כלום.

eNIGmA 1989

New member
לא סובלת לא יהודים אנטישמיים

ובמיוחד כאלו שגרים בישראל... אבל אם ה"לא יהודי" (מה זה יהודי בכלל ד"א?) שגר בישראל מרגיש כחלק מהמדינה, מסכים לתרום, בעד היהודים וכו'...אז זה בסדר גמור מבחינתי

SpyKid

New member
ואם זה לא יהודי שמרגיש חלק

מהעולם, מנסה לעזור לעולם, בעד כל בני האדם וכו', זה נחשב בסדר מבחינתך?

למעלה