שאלה

דנה^^

New member
שאלה

טוב זה לא כל כך קשור לפורום הזה אבל רציתי לדעת אם יש כאן כמה מפרשי חלומות או כאלה שמבינים בזה?

wee man

New member
בואי אני יגיד לך ככה:

אוקיי, יש מליון ואחד שיטות לפרש חלומות, כל בנאדם מפרש את החלומות בצורה אחרת לפי מה שהוא חושב שזה, אבל יש סמלים בחלומות שמוסכמים על כולם. אם את רוצה תפרשי סמלים שאת רואה בחלום ואם את לא מצליחה למצוא סמלים תכתבי ואני ינסה למצוא סמלים ולפרש אותם אם את רוצה אני יכול לתת לך את הסמלים המוסכמים הקיימים ואז תוכלי להעזר בזה בהזדמנות לבד... שלך ינון

דנה^^

New member
כן, בבקשה תכתוב!

אני אגיד לך עם מה יש לי בעייה.. קראתי באיזה עיתון פירושים לכמה סמלים, רובם לא הופיעו בחלומות שלי.. חוצמזה- דברך כלל קשה לי לפרש את החלומות שלי, לפעמים יש איזה פרט שאני חושבת שהוא שולי אבל הוא יכול דווקא לסמל משהו, לפעמים אני מפספסת דברים.. איך אפשר להסתכל על כל החלום ולהלביש אותו על מקרים מהמציאות? יש לך עצות למתחילים? תודה.

wee man

New member
אוקיי

בגלל שביקשתם כל כך יפה אני אשמח מאוד לעזור לכם ואני אפרסם את רשימת הסמלים אם פרוש קצרצר (יש הרבה אז זה קשה לכתוב יותר מכמה מילים). אני אומר לכם מראש, אל תצפו שיהיה פירוש לכל מה שהיה בחלום ולפעמים לא יהיה פירוש בכלל כי כתבתי לכם כבר שכל בנאדם מפרש בצורה שונה והרשימה שאני יביא לכם כאן היא רק של סמלים המוסכמים בין רוב מפרשי החלומות. אם לא מצאתם את הפירוש לחלום ברשימה תכתבו את החלום בפורום, אני ייתן את דעתי (אל תסמכו עליה...) אבל שווה ניסיון. אני יכתוב את הרשימה בהודעה הבאה... ינון

wee man

New member
טוב אז ככה:

בהודעה שאני כותב כרגע בדיוק לפני שתי שניות היה את הרשימה + הקדמה קצרה... ואז לחצתי שלח...ו..."תוכן ההודעה יכול להכיל עד 7000 תווים, נא לקצר" סוף ציטוט... אז חשבתי, אולי להעלות את זה בוורד ושתורידו את הקובץ??? אם יש לכם רעיונות, הם ייתקבלו בברכה... מקווה שתקבלו את הרשימה כמה שיותר מהר, ינון

דנה^^

New member
רעיונות:

1. חלק את ההודעה לכמה הודעות 2. קובץ word\notepad וכו´. תודה!

דנה^^

New member
לאאאאאאאאאאאאא!!

מפני ש, מכיוון ש: פסוקיות סיבה בגלל ה: תיאור סיבה למרות ה: תיאור וויתור אין כזה דבר בגלל ש ולמרות ש!! מחק אותן מייד!

wee man

New member
צודקת!

אז עשיתי שגיאה קטנה בלשון, לא נורא :) אבל יופי שתיקנת אותי, ככה אני יילמד... אני לא חושב שאני ייחלק את זה להודעות כי זה מעצבן אז אני ינסה להכניס את זה לוורד ולשלוח, אני חושב שעד מחר זה יהיה מוכן! שלך, ינון

דנה^^

New member
תודה לשניכם :)

ואם כבר דיברת על תיקום בלשון, אני אמשיך לתקן אותך כדי שתוכל להמשיך ללמוד :) אז הנה ההודעה שלך "משופצת" קלות: אז עשיתי שגיאה קטנה בלשון, לא נורא :) אבל יופי שתיקנת אותי, ככה אני אלמד... אני לא חושב שאני אחלק את זה להודעות כי זה מעצבן אז אני אנסה להכניס את זה לוורד ולשלוח, אני חושב שעד מחר זה יהיה מוכן! שלך, ינון טוב, אין הרבה תיקונים, רק א´ של אית"ן בתחילת הפועל כשמדובר בגוף ראשון. צ´או.

uvdude

New member
סימנים כאן ועכשיו!!!

חיפשתי קצת בשבילכם (גם כי זה מה שאני עושה בפורום שאני מנהל אבל בטח אסור לפרסם אז אני לא אגיד שזה פורום בפורטל הירוק
) לא עבדתי קשה אבל מצורפים שני קישורים שניהם לאינדקס של גוגל. אחד זה האינדקס של אתרים עם מילונים שלמים של סימנים בחלומות. השני זה על פירוש חלומות בכלליות תהנו

wee man

New member
הנה הסמלים!!!

תשמעו, כתבתי לכם את הסמלים ממש יפה עם עיצוב יפה ושטויות כאלה בוורד אבל זה היה כבד מדי. אחר כך הורדתי בהדרגה דברים עד שנשארתי עם כתב שחור בלי שום דבר מיוחד ואפילו זה היה כבד מדי. החלטתי להעביר את זה לפנקס רשימות (לצערי) אבל לא נורא, העיקר הכוונה מקווה שעזרתי ושתמצאו בזה שימוש, ינון

wee man

New member
אוי נו

זה יצא הפוך, לא נורא, פשוט תעתיקו את זה לפנקס רשימות או לכל דבר אחר וזה יעתיק את זה נורמאלי

דנה^^

New member
שאלה

לפני כמה זמן היו לי יחסית הרבה חלומות שקשורים לבית ספר, האם זה באמת מדבר על תחילתה של הבנה חדשה? האמת אני חושבת שזה יכול להיות נכון כי הבנתי כמה דברים וגיבשתי לי דעה מאוד חד משמעית (שקשורה בבית ספר..). הייתי גם רוצה פירוש לחלום שלי שמוזכר כשפרסמתי את הצלול האחרון. זה היה הקטע לפני שגיליתי שזה חלום, ובחלום עצמו הוא הציק לי (זאת הסיבה שהחלטתי ללכת משם). עוד חלום שהייתי רוצה פירוש קשור בבריכה (לא ראיתי אותה מופיעה כסמל?) אבל לחלום הזה תצטרך גם רקע.. יש לי עוד חלום (אחרון, מבטיחה!) שקשור לדמויות מסויימות (לא מהחיים האמיתים). חלמתי משהו שקשור בהן לפני כמה חודשים והיום (ההשפעה של מתמטיקה נעלמה בסביבות 5 והלכתי לישון..) חלמתי עוד משהו שקשור בהן, זה היה מעיין המשך, רק שבחלום הראשון לא הייתי, ובחלום הזה כן.

wee man

New member
תשמעי

אם זה מדבר על תחילתה של הבנה חדשה, להגיד לך את האמת, אני לא יודע. זה תלוי אם את מאמינה בזה או לא. עכשיו בקשר לשאר החלומות שלך תכתבי לי תאור קצר של כך חלום ואני ינסה לשלוח אותם למישהו שמבין בנושא יותר ממני שמח לעזור, ינון

למעלה