חכי חכי כשיגיע תורי להחזיר אותו, אני בורחת מהמדינה!
I irene17 New member 16/7/06 #23 ברור! סיינטולוג הוא סיינטולוג! אם אני רוצה דברים מסויימים ממנו אני צריכה לפעול לפי החוקים שלו.
I irene17 New member 17/7/06 #28 כמובן! הקהילה הנשית בקומונה קיבלה את לוגן/ג'ייסון אז מן הסתם אתם תקבלו את ורוניקה/קריסטן! למרות שאני חייבת להגיד שהיא מאוד גררררר אז אתם מקבלים משהו טוב! רק לא לשכוח להחזיר אותם לרוב ת'ומס כשהסידרה מתחילה.
כמובן! הקהילה הנשית בקומונה קיבלה את לוגן/ג'ייסון אז מן הסתם אתם תקבלו את ורוניקה/קריסטן! למרות שאני חייבת להגיד שהיא מאוד גררררר אז אתם מקבלים משהו טוב! רק לא לשכוח להחזיר אותם לרוב ת'ומס כשהסידרה מתחילה.
S sweet shir New member 17/7/06 #32 חחחחחחח אני דורשת את לוגאן! TO BE MY LITTLE PLAY TOY! XD זה מזכיר לי ספר שקראתי..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחח אני דורשת את לוגאן! TO BE MY LITTLE PLAY TOY! XD זה מזכיר לי ספר שקראתי..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
S sweet shir New member 17/7/06 #34 חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ענבל ענבל, ווראבר יו אר! קאם אאוט אנד לט מי האב לוגאן......
S sweet shir New member 17/7/06 #37 תודה! ../images/Emo140.gif NOW YOU'LL STAY WITH ME FOREVER!!!! MUAHAHAHAHAHA
I inbalinbal1 New member 17/7/06 #42 לוגן ואני חזרנו משודדי הקאריביים והוא אמר שהוא ישקול את העניין (אמרתי לו שזה על אחריותו בלבד)