שאלה!!.......

• פותח הנושא RBX
  • פורסם בתאריך

RBX

New member
שאלה!!.......

תגידו עודד קטש חוזר למכבי?? כי לפי מה ששמעתי הוא עשה איתם אימונים לשיקום! אז חשבתי אולי!! תודה רון

RBX

New member
ועוד שאלה קטנה....

מי עונה הבאה עוזב את מכבי?????

B-BALL

New member
ולי יש שאלה אליך......

מאיפה לעזאזל שאנחנו נדע?! מאיפה?! מה אנחנו עובדים ביד אליהו או משהו?! מה אתה טמבל או מה?!

אילן די

New member
אם אתה לא יודע - למה אתה עונה ?

ועוד בכזו שפה. הבן אדם סה"כ שאל שאלה ואתה כבר קורא לו טמבל עם סימני קריאה וכל הבלגן. אין מקום לכזה יחס. לא, עודד קטש לא חוזר למכבי ת"א. הוא רק התאמן איתם במשך אימון אחד כדי לשמור על כושר. כל עוד מקדונלד משחק במכבי ת"א - אין מקום לקטש בקבוצה.

B-BALL

New member
כי אני לא יכול לסבול טמטום

איזה מין שאלה מפגרת זו: "מי עונה הבאה עוזב את מכבי" ?! מה זה השאלה הזאת?! קודם כל, כבר לפי השאלה רואים שיש פה עסק עם ילד קטן (לא יותר מגיל 13), שהוא טמבל אפילו יחסית לגיל שלו. למה הוא מצפה שבפורום כדורסל באינטרנט מישהו ידע להגיד לו מי עוזב את מכבי בסוף השנה?! לא כי, עד כמה שידוע לי מוני פנאן לא כותב פה כל כך.... אנחנו יכולים מכסימום לשער, לנחש, להגיד מי היינו רוצים שיעזוב. הוא שאל את זה כאילו זה פורום הנהלת מכבי ת"א. מה הוא לא נורמלי?! סורי, אבל כפי שאמרתי - אני לא יכול לסבול טמטום.

הטייסת

New member
נו,באמת../images/Emo70.gif

מי שמך למנהל הפורום ולמחליט מי טמבל,דפוק,ילד קטן וכו´? אז הוא שאל שאלה,אז מה? אתה לא חייב להתייחס ,אתה יודע. אבל אתה מהמתלהבים האלה,שחייבים להגיד הכל על הכל. זה שאתה יודע יותר טוב,זה עדיין לא אומר שאתה צריך לדבר בצורה כזאת. אז תתבגר יילד.

B-BALL

New member
מי שואל אותך מה לעשות? למי לענות?

למי לא לענות? מתי? איך? באיזה אופן? בטח לא אני, זה בטוח.....אז אל תטרחי. ולפי ההודעות שלך בפורום ("אוי, פארקר! הוא כזה תותח! איזה חתיך הוא! כזה מקסים! פארקר! פארקר!").....אני יכול לומר לך בוודות שאם כבר מישהו פה צריך להתבגר, זו את. אז נא לא לזיין לי את המוח בבקשה. תודה.

הטייסת

New member
זה בגלל

שפארקר באמת שווה. ובאמת תותח. מה לעשות? זאת המציאות. יאלללללה נמאס לי לריב איתך,תחשוב מה שאתה רוצה.

למעלה