שאלה

ana26girl

New member
שאלה

מהם 3 הדרכים בהם לדתכם,גברים ונשים אגב,אני אמשח אם תענו-אישה יכולה לפתות גבר?

oDardasiTo

New member
3 דרכים לפתות גבר...

1- נשיקות וליקוקים בצוואר 2- ליקוקים באוזן 3- דיבורים על סקס זה ככה על קצה המזלג

oDardasiTo

New member
יאללה קחי עוד 3

1- מדברים על סקס 2- הולכים עם בגדים שגורמים לגוף להראות פצצה, לגרום לו לבהות בך 3- להראות טוב לשחקאותה ביישנית ולא ביישנית ביחד, אולי זה נשמע מסובך אבל זה ממש פשוט!!!

oDardasiTo

New member
אולי את צריכה להסתובב איתי

אני לא כזו כוסית לדעתי, לא הכי מושלמת בעולם, אבל תמיד בנים רוצים לזיין אותי. אני מאלו שתמיד צריכות לסרב...

אשרייך! לי נפל אגוז קשה לפיצוח ../images/Emo4.gif

ואם את צריכה תמיד לסרב, אני יכולה לשלוח לך את אחד משומרי הראש לי...

daniella1980

New member
ואולי את סקסית\חושנית

נותנת לסביבה שלך להבין שאת רוצה מין (זה לא כזה מסובך, זה שפת גוף בדיוק כמו שאפשר לשדר ריחוק) ובעיקר - שאת טובה במין. זה בכלל לא חייב להיות קשור ל"כוסית". בעיני רוב ה"כוסיות" המשולמות נראות הכי פריג'ידיות בעולם. אני אגב על בשרי שמתי לב להבדל. בתקופות שרציתי סקס, התחילו איתי הכי הרבה ובתקופות שלא (לדוגמא עכשיו) מתחילים איתי הרבה פחות (אולי סיגלתי לעצמי מבט "תתרחק ממני!" מודה באשמה). בקיצור, קחי קצת קרדיט, זה לא הם, זה את.

oDardasiTo

New member
אבל אני לא מחפשת סקס

בכל מקרה אני אקח את זה כמחמאה כי תמיד מסתכלים עליי בתור אחת שחייבים "לעשות אותה" ולא משיגים אותי... אני דוקא הכי אוהבת את אלו שלא מדברים על זה עם כאלו אני אתחיל ואני אזיין אותםםםםםם

daniella1980

New member
חח כפי שאמרתי, את חמודה.

וזה כנראה בתת מודע שלך:) סתם. אבל אולי זה נחמד לך לשדר סקס גם אם את לא רוצה סקס, כי את נהנית מהחיזור והמחמאות. מה רע?:)

אני חושב שיש מספיק גברים בעולמנו

שמספיק להם שבחורה אומרת להם כן כדי לרצות לזיין אותה, מראה טוב או שכל ממש לא נדרשים

oDardasiTo

New member
אולי תגדירי את הסיטואציה

את והגבר שאת רוצה לפתות - איפה אתם נמצאים?

ana26girl

New member
אז ככה

הוא ידיד טוב שלי,והוא בא לישון אצלי החל משבוע הבא למשך שבוע,הוא היה אמור להגיע היום אבל קראו לו למילואים,אנחנו מכירים כבר 15 שנים בערך ולא היה ביננו כלום,פתאום התחלתי להמישך אליו-מה עושים?

ממ...אני לא כ"כ טובה בזה...

אבל אם הוא בא לישון אצלך...אז אולי פשוט בזמן שהוא מתקלח תחכי לו במיטה שלו מתחת לשמיכה? אני מתארת לי שזה דורש מלא אומץ, וגם צריך להכין תירוץ מראש למה בכלל עשית את זה למקרה שהוא בכלל לא יהיה בכיוון (היה לי קר זה לא תירוץ טוב לעונה הזו, אבל היה חורף זה היה יכול להיות טוב...) אוף...זה מזכיר לי נשכחות. כמעט כל מי שהתחלתי איתו לא רצה אותי (כולל אהוב ליבי הנוכחי, שהתנהג כמו הומו מושלם כשנשכבתי לו על המיטה..)

ומה עשית עם זה

כשהוא נשכב "כמו הומו מושלם"? איך כן הצלחת לפתות אותו/להפוך אותו לאהובך?

למעלה