שאלה...

שאלה...

אתחיל מזה שסיבים תזונתיים של פייברקס אינם זמינים תמיד בחנויות שאני נגיש אליהם, ויוצא שבגלל חוסר הנוחיות הזה אני כבר לא רוצה להשתמש בהם. לגן שמואל אני בטח לא אגיע מתל אביב, ובתל אביב כבר נמאס לי לחפש חנויות שיש בהם "לפעמים" סיבים כאלה. הקיצר - אני מחפש תחליפים. שמעתי שיש סובין אורז. האם יש סוגי סובין נוספים המותרים לנו? הם יכולים להיות תחליף טוב לסיבים של פייברקס. אם כן - מי יודע איפה יש בוודאות ולא לפי מצב הרוח של היבואן סיבים או סוגי סובין מותרים לנו?

נטלי22

New member
אני יודעת שבחנות של גלוטןפרי בפ"ת

יש אותם בקביעות. אם אתה לא מגיע לאזור- הם ערוכים לביצוע משלוחים בכל הארץ, יש להם מגוון עצום של מוצרים נ"ג, והם מאוד יעילים. אנחנו קנינו שם כבר לא מעט פעמים מאז אובחנה בתנו לפני כמה חודשים, ואנחנו מאוד מרוצים מהם. http://www.glutenfree.co.il/

noosh 19

New member
עם אתה רוצה

פעם הבאה שאני יעשה קניה מגלוטןפרי (בקרוב) אני יביא לך פייברקס.

leale1

New member
מזה סיבים תזונתיים של פייברקס ?

האם זו אבקה ? כמו משפר אפיה ? איך זה נראה ולמה הם משמשים ? לא יצא לי להיתקל בזה עדיין .......

noosh 19

New member
פיברקס

זה מעולה, אפשר להוסיף את זה לכל דבר, וזה כמו סיבים, כל מאכל שתשימי את הפיברקס הזה, יצא פשוט יותר משביאה

leale1

New member
האם זה משמש גם לאפיה ?

ולגבי מאכלים, מה התפקיד של הפייבקס - האם להסמיך רטבים ?

noosh 19

New member
אמא שלי שמה את זה בכל דבר

כל כל דבר, גם כתוב מאחורי זה כמה רצוי וכו'.. בקשר להסמכה אין לי מושג

leale1

New member
עדיין לא הבנתי מה השימוש

מהי הכמות ולמה מוסיפים ?

noosh 19

New member
למשל

עם אני אוכל משהו שאמא שלי עשתה בלי הפייברקס הזה אני יצא מלאה, זה טוב גם למי נגיד שיש עצירויות כי זה סיבים, וצריך לשתות אחרי זה מים. מוסיפים להכל כל דבר אפשר להוסיף

למעלה