שאלה

gal255

New member
שאלה

איפה אפשר לצפות בקטע שנטליה גוזרת לעצמה את השיער מתוך הסרט קליאופטרה? חוץ מבקולנוע/דיוידי?

... לאייסיקיו ../images/Emo205.gif

תתחברי אליו לאייסיקיו... באמת מיקו, עוד יבינו אותך לא נכון

מממממממ ../images/Emo9.gif

אני בפורום מוזר ואני לא יודע???!!! אמנם היא עושה סטרפטיזים מדי פעם.. אבל אמרו פה שהיא שחקנית! וגם לא דעתי היא עלתה על דמי מור

קצת חייכתי פה... אתם לא יודעים

מה קרה לי ואולי כדאי שאני יעלה את זה פה... אממ לפניי יומיים שכן שלי יצא לטיול עם הקייטנה שלו הוא ממש שובב.. קיצר הוא ברח להם אתמול וטבע באגם ניצנים יכול להיות ששמעתם עליו קוראים לו שימעון ועד אתמול ב 7 בבוקר הוא היה השכן שלי בחמש שנים האחרונות . לקחתי את זה מזה קשה.. באמת הוא ילד שהיה ממש מופרע אבל בחיים לא חשבתי שזה ייגמר בצורה כזאת... אני כבר מתגעגע לקול של אמא שלו שהיתה צועקת עליו.. שהוא בורח לה.. אני מצטער ששיתפתי אתכם באירוע זה..

אין לך מה להצטער... ../images/Emo205.gif

אני מצטער בשבילך שנאלצת לחוות כזאת חוויה... אנחנו פה לכל דבר שאתה צריך, מקווה שלא יקרו יותר דברים דומים בעתיד

Rony 05

New member
אין לך בכלל על מה להצטער

תודה ששיתפת אותנו...
עצוב לשמוע על כאלה דברים(היה על זה בעיתון היום...( ועוד יותר עצוב וקשה כשמכירים אישית את הסיפורים והאנשים... אני לא יודעת כ"כ מה להגיד במקרים כאלה....אז אני רק אחזור על מה שניר אמר -אנחנו פה לכל מה שאתה צריך...גם אם סתם מתחשק לך לדבר(בלי קשר לנטליה) ויהיה בסדר....באמת...

gal255

New member
הוספתי אותך

אבל אם אתה יכול להתחבר לפני הערב זה יעזור לי מאוד

למעלה