שאלה...

מוחטה1

New member
שאלה...

טוב אני ממש מקווה שזה בסדר, ושלא שאלו את זה כבר... כדי שנדע פחות או יותר מה הטעם המוזיקלי שלנו, יש לי שאלה..אבל בואו נעשה את זה מעניין: מה לא שמעתםםםםםםם?!?!?! עברי החליט שמשעמם לו לבד, ובהופעות הקרובות שלו הוא הולך לשתף פעולה עם אומנים אחרים. מכיוון שהוא נורא אוהב אותנו, הוא ביקש ממני [אני והוא פשוט נורא קרובים...] לשאול אתכם עם מי הייתם רוצים לראות אותו משתף פעולה. אבל יש חוק- עברי יהיה חייב לשיר שיר אחד של האומן איתו הוא ישתף פעולה, והאומן יהיה חייב לשיר שיר של עברי. סה"כ-2 שירים בלבד! עליכם לספר לי, כדי שאמסור לו, איזה שירים בחרתם כי לדעתכם הם יהיו המתאימים ביותר... למי שלא הבין את כוונתי [קשיי ניסוח
] ההודעה אמורה להיראות כך: שיוווווווווווווווווווו אנלא מאמינהההה!!!!1111 יוווו הלוואי הוא יופיע עם הגיים בוייז!!!111 הייתי רוצה לראות אותם שרים איתו את..."כמה כוכב" כי הם יוכלו לעשות ריקודים ברקע וזה יהיה מה יאפה! ואת עברי שר איתם את "שיווו כפרה, איך אני אוהב אותך. מאמי!" כי זה שיר מה מרגש ויתאים לעברי!11 הבנתם? יאללה אל תייבשו! [וכדאי מאוד ששמות כמו יוני בלוך ומאור כהן יהיו כאן, ברור?!
]

coral100

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

איך תעבירי את הפרטים לעברי?מה הקשר בניכם?טוב לא חשוב... אני מעדיפה שעברי ישתף פעולה עם : אפרת גוש,(למרות שהוא כבר שיתף אבל לא הייתי ב-100)ריטה, קרן פלס,איה כורם,מירי מסיקה,אביתר בנאי,שי גבסו,היהודים,אביב גפן,בית הבובות,סאבלימינל(נראה לי מגניב שילוב של היפ הופ עם רוק..) טוב זאת הרשימה הארוכה שלי...אני משאירה את זכות הבחירה..!!או שיעשה גם וגם..

lital4321

New member
נגיד..

כן יוני בלוך נשמע מעניין.. אולי גם משינה אביתר בנאי ירמי קפלן מוניקה סקס

האגוש

New member
כפרעליך ../images/Emo6.gif

עם ארקדי דוכין. שעברי ישיר את "הבלדה על האיש שהחליף את הירח" , וארקדי את "חורף".

YqUeen

New member
../images/Emo20.gifטוב נו..

הייתי רוצה לראות הרבה שיתופי פעולה עם עברי.. אפשר לפתוח מופע- "עברי וחברים", או "הטברנה של עברי"
אבל כל מקרה... הכי הכי הכי היה משמח אותי, לראות מופע שלו ושל ירמי קפלן
תדמיינו את זה.... עברי לידר שר את "הדפוק הזה"\"תתחיל מאפס" וירמי קפלן שר את "כבשים"\"לאונרדו" ו"גלי" משותף של שניהם

MaaYanGa

New member
איזה קרועה את../images/Emo6.gif

טוב אמממ...שלי קצת הזוי אבל מי שמכיר את השיר הזה הוא נסגד
אז הייתי רוצה לראות שיתוף פעולה של עברי עם ניר פרידמן ושהם ישירו ביחד את אוכלת מהצד(נסגד
) או את חי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי- תחשבו על זה, זה יהיה מצחיק! ושיר של עברי- אממממ כשאתה לבד.

מוחטה1

New member
ה-ה-הכיצד את אוכלת מהצד? :)

יכול להיות מגניב! וגם בהודעות האחרות...אני פשוט ממש מתעצלת להגיב לכולם! יש לכם טעם משובח.

חחחח הרסת אותי בקטע האחרון...

אז ככה.. אישית הייתי רוצה שילוב בינו לבין היהודים!!! שעברי ישיר "לא קל" או "מחפש תשובה" ושהיהודים ישירו "מרי לנצח" חובהה!!! חחח

ברי ואיה!

את ``כמה יוסי`` עם ברי סחרוף - שיר מעולה!! וכידוע עברי אוהב אותו. ``קליפה`` עם איה כורם. לדעתי, שני שירים חזקים. כמה שהייתי רוצה לשמוע אותו שר את השיר ``פירסט דיי`` מתוך פסקול הבועה.. אבל זה נראה קצת בעייתי

ofir1988

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב, אז אני רוצה שעברי ישיר עם שי גבסו (כן, אני אוהבת אותו! יש בעיות?!?
) אני רוצה שעברי ישיר את תגידי לי את או יריות. וששי ישיר את ביום שמש יפה או מרי

למעלה