שאלה

Yanay138

New member
שאלה

ראיתי קליפ,שרואים את אקארי והיקארו בבגדים צבעוניים,וזה היה קטע קצר מתוך הקליפ,ורואים שם שאקארי איכשהו רואה את סאי...מישהו יודע מאיפה זה?

Mor L

New member
נדמה לי

שאם היקארו ואקארי לובשים שניהם קימונו אז זה מהספיישל הראשון של היקארו נו גו שמתרחש בין פרק 12 ל-13.

Yanay138

New member
אממ

(?) ספיישל ראשון,בין 12-13? מזתומרת? חשבתי שיש רק את הספיישל של טורניר כוכב הצפון,או משהו בסגנון.. אם יש עוד,בבקשה,מישהו,שישלח לי את הספיישלים האחרים,כי אני מכור לסדרה.(ואפילו שזה לא קשור להודעה...זה רק אני,או שיותר נחמד שסאי היה משחק במקום היקארו?תחשבו על זה,סאי שחקן יותר טוב,אז המשחקים יהיו יותר מעניינים,וזה הרבה יותר דרמטי שהוא לוחש מהלכים מאחורי המניפה שלו)

Mor L

New member
אוקיי ../images/Emo58.gif

יש 4 ספיישלים הראשון צריך לראות אותו בין פרק 12 לפרק 13 והוא מורכב מקטעים קטעים מהסידרה. השני הוא וריאציה (חלופה) של פרק 64, זאת אומרת שעשו גירסה נוספת לפרק הזה בהרחבה השלישי הוא הכנה לטורניר כוכב הצפון, מה שכנראה הלוואי הלוואי ישדרו בערוץ הילדים הרביעי הוא כמו הראשון, רק עם כיוון עלילה שונה והסיום שלו הוא בפרק 24. אני מצאתי את הכל באימיול.

TheGo

New member
אבל...

אבל אז היקארו יהיה רק בובה של סאי קמו שוסאקו. המטרה בסידרה היא שהיקארו שאפילו לא יודע את החוקים נהיה מקצוען שכולם מדברים עליו, ואז זה מראה שכולם יוכלו לשחק גו ולהפוך להיות ממש טובים. אם ישנו את זה המטרה של הסידרה(ללמד אנשים על משחק הגו...) היתה יורדת לתימיון.

למעלה