שאלה

שאלה

זה נכון שזרע בריא לגוף? שמעתי שיש בו המון ויטמינים או משהו.... זה נכון? לא מדברת על מחלות שיכולות להיגרם מזה...

ToryMaster

New member
זה נתון למחלוקת

להזיק זה לא, אבל ההשפעה החיובית היא זניחה בדרך כלל.

Zoharrr

New member
קישקוש...

סתם שמועה שבנים שרוצים שחברות שלהן יבלעו המציאו. אין בזה מספיק ויטמינים כדי שזה יזיז משהו בגוף שלך. אם כבר, יש ב"מנת" זרע בערך 130 קלוריות... משמין משהו P:

E D G Y

New member
אני דווקא קראתי וגם שמעתי מרופאה

שההורמונים שקיימים בזרע מאזנים את המצב ההורמונאלי של האשה, מוסיפים לה הורמונים שיכולים להגיע רק בדרך זו ועושה נפלאות לעור הפנים... כנראה שיש בזה משהו...

זה לא בריא !

קראתי מאמר שבליעת כמויות גדולות של זרע יכולות לגרום לבעיות בכניסה להריון הגוף מפתח "נוגדנים" לזרע של הגבר !!! שימו לב בנות.

Zoharrr

New member
אוי באמת!!! D:

כמה קישקושים!!!!!!! חחחחחחחחחחח הגוף מפתח נוגנדים לזרע?! זה לא ווירוס! הגוף לא יכול לפתח נגד זרע נוגדנים! הגוף שלך תוכנן כך שהוא יוכל לקלוט זרע ובחיים לא לפתח נוגנדים נגד זרע!! אם זה היה נכון גם זה שגבר יגמור בתוך הכוס שלך היה מסוכן כי גם כך הגוף היה מפתח נוגדנים!!! חחחח אחת השטויות הגדולות ששמעתי... הזרע לא בריא,לא מזיק,לא כלום, מה שכן יש בו כמות מסויימת של קלוריות...

קראו בבקשה

אני שמח שזה מצחיק אותך אבל חיפוש פשוט בגוגל מעלה מלא כתבות בנוסה בבקשה http://www.nrg.co.il/online/36/ART/920/615.html בליעה נעימה

Zoharrr

New member
זה שטויות!

תשאלי רופא אוקיי? זה קישקוש ענקי! אני מבינה לא קטנה בביולוגיה ובגוף האדם,זה לא יכול לקרות זה לא הגיוני!!! מה שמעלים שם זה טימטום! גוגל זה לא מקור לכלום,כמו כן גם ויקיפדי,ה שאלי רופא, אני חושבת שהוא יצחק לך בפרצוף.

למעלה