שאלה

שאלה

אני מבינה שהרונים הם לא קלפים ולכן ניתן לשאול את אותה השאלה גם אותם.... שאלתי האם א' יצור עימי קשר היום? והקלף שיצא הוא: רון מספר: 8 שם: Wunjo משמעות: תהילה צליל פונטי: W היכרות: שימחה ועונג, תהילה. קרב שנלחם היטב ונוצח. מטה, שגשוג, ואחווה מוצלחת. שלווה. כמו העושר של פהו, התהילה של וונג'ו היא רק אשליה. השגנו הצלחה בשלב אחד בלבד, ויש עוד שיעורים רבים ללמוד. הוא כן, אם כן, הפוגה מבורכת, שמאפשרת לנו לנוח, לטעון מחדש את הסוללות, ולהכין את עצמינו להמשך המסע. הוא גם מאפשר לנו פרספקטיבה, מאפשרת לנו להביט אחורה ולהרהר בדרך שכבר עברנו. וונג'ו מאפשר לנו הצצה על כל מה שהוא אפשרי, אבל אם ננסה מוקדם מדיי להושיט יד ולתפוס אותו, כמו הגביע הקדוש, הוא ייעלם מבין אצבעותינו.

נו...

בשלב הזה זה כבר רק ניחוש, אז אולי תספרי את לנו - הוא יצר קשר? באופן עקרוני הרבה פעמים לוקח לי יותר מיום לחזור עם חיזוי... אז אני מצטערת, אבל שאלות שמתאימות להיום יש להן סיכוי לא להיענות בזמן

עומר מדהימה אחת!!!! ../images/Emo24.gif

ראשית, הוא לא התקשר!!!! אבל אשמח לדעת באופן כללי האם הוא יצור עימי קשר לשם סגירת המעגל לטוב ולרע.... הוצאתי 3 רונים: מספר הרון: 11 שם: Isa משמעות: קרח מספר הרון: 23 שם: Dagaz משמעות: יום מספר הרון: 19 שם: Ehwaz משמעות: סוס

ניראה שכן...

אבל לא במיידי... זה ייקח לו זמן. עד אז, לא בטוח שתצטרכי אותו כבר.

למעלה