שאלה

ליאורט1

New member
אגרול

או משהו כמו בורקס אני אוהב דפי אורז... אבל יש כאלה שאומרים שאין להם טעם

noosh 19

New member
אוקי תודה:]

אגב - כרגע אכלתי לחמניה של בר אל, טעימה מאוד! מחר אני נוסעת פעם ראושנה לחנות בפתח תקווה, יש המלצות לאיזה לחם משם?

leale1

New member
לחמניות בראל

הן הלחמניות הכי טעימות שיש ללא גלוטן. הבת שלי ניסתה את כל סוגי הלחמניות והפיתות. ודרך אגב הלחמניות האלה מחזיקות מעמד אפילו שבועיים ללא הקפאה. מומלצות ביותר !

noosh 19

New member
../images/Emo51.gif אני מכירה אותן:)

אבל התכוונתי בקשר ללחם נ"ג

leale1

New member
אני משרה במים

אני משרה במים לפני האפיה, אבל אחרי האפיה זה עדיין קשה. קשה ללעוס את זה ......... יש לך רעיון איך אפשר לרכך אותם ?

ליאורט1

New member
לא נכון אל תהיו רעות כל כך

אין להם ריח רע, יש ריח אבל לא רע וברור שצריך להשרות במים עד שהם רכים ונעימים

נועית7

New member
אני בזמנו התלוננתי על הריח

ואף אחד לא הסכים איתי, וכיום אני רואה שאני לא היחידה. מה שכן בטיגון בשמן עמוק זה כמעט עובר.

ליאורט1

New member
אולי

יש סוג מסויים שהריח שלו יותר דומיננטי. זה אמור להיות רק אורז ומלח ואולי גם מים ולא הרבה מעבר לזה, זה לא אמור להיות מסריח.

בישולה1

New member
דפי אורז

אני משרה אותפ במים פושרים מניחה אותם על מגבת ומגלגלת אותם לגליל צמוד ואז חותכת אותם לאצבעות.מחממת מעט שמן תירס ממיסה בפנים שום כתוש ומעט גינגר מגורד ,מוסיפה את הגלילים מקפיצה אותם עם מעט רוטב סויה וזה יוצא מעדן.הבת שלי מעדיפה את זה ככה אבל בהחלט אפשר להוסיף ירקות מוקפצים. ואין לזה שום ריח לוואי.

ליאורט1

New member
מה שאני עושה בדר"כ

זה להקפיץ כל מיני ירקות עם סויה, אח"כ מגלגל אותם ואופה בתנור(משמין לי מדי שמן עמוק). ואם בכל זאת את רוצה מתכון מתכוני זה מהספר "ששת במזרח הרחוק", הגרסה המקצורת של המתכון(רק הרכיבים, את השאר את בטח כבר יודעת). שום גזר כרישה פטריות שיטאקי יבשות שהושרו במים נבטים כרוב רוטב דגים תאילנדי(נאם פלא) רוטב צילי מתוק רוטב סויה מתוק בסך הכל אגרולים זה תמיד אותו הדבר, חותכים דברים דק, מטגנים ומגלגלים זהו מקווה שעזרתי

עינית

New member
שוברת את דפי האורז למרקים

ניסיתי לרכך, אבל היה קשה לעבוד איתם, והטעם לא משהו, אז הם מעשירים כל מרק בשמחה.

למעלה