שאלה

lb7777

New member
שאלה

שלום רב רציתי לדעת איך נדבקים בכלמידיה ? אפשר להידבק רק ביחסי מין לא מוגנים ( זאת אומרת חדירה ללא קונדום )? מה התסמינים ותוך כמה זמן זה מופיע האם החדרת אצבעות לנרתיק האשה ואז נגיעה בפין גם יכולה לגרום לכלמידיה או רק חדירה מלאה (יחסי מין מלאים יכולים לגרום ) תודה רבה

כלמידיה

ההדבקה היא ביחסי מין לא מוגנים. זה יכול להתבטא ללא תסמינים אלא רק נשאות, סמנים של דלקת בדרכי השתן כמו צריבה או הפרשה. בנשים זה יכול לגרום לעקרות. זמן תחילת המחלה מאד שונה בין אחד לאחד.

lb7777

New member
בבקשה הגדרה

בבקשה תגדיר לי יחסי מין לא מוגנים כי ישנם רופאים שאומרים שאי אפשר להידבק מין אוראלי מה לגבי החדרת אצבעות לנרתיק האשה ואז נגיעה בפין ?? האם ישנה אפשרות שיהיו סיפטומים של כלמידיה לאחר חודשיים מהמגע האחרון ? או הסיפטומים צריכים להופיע בין שבוע לשלושה ?

lb7777

New member
תוצאות של הבדיקות דם

עשיתי היום בדיקות לאחר 5 חודשים מאז הדלקת. אין לי צריבה , יש לי רק רגישות , לפעמים עקצוץ בפין התרבית שתן תגיע בעוד כמה ימים , בנתיים הבדיקת שתן הכללית הייתה תקינה בדיקות דם הכל היה תקין ,ALT ' AST וכל שאר הכימייה בדם היו תקינים בספירת דם הכל היה תקין (כדוריות דם לבנות ואדומות וכו.. היה תקין) רק הדברים האלו לא היו תקינים Platelets = 131 MPV-Mean Platelet Volume = 12.9 Neutrophils = 35 Lymphocytes = 49.5 Eosinophils = 6.1 מה זה יכול להיות ? זה לא כלמידיה , הרי עשיתי DNA יש לי שאלה עשיתי מין אנאלי עם חברתי ויומיים אחרי זה התחילה לי הדלקת אני מדבר על הדלקת שלפני חמישה חודשים , חברתי נקייה לחלוטין יש מצב שזה אחד מחיידקי מערכת העיקול והוא עקשן ??? הרי זה היה לפני חמישה חודשים ולקחתי אנטיביוטיקה ואין מצב שזה מחלת מין בגלל שהפעם האחרונה שקיימתי מין אורלי עם בחורה (לפני שפגשתי את חברתי ) היה חודשיים לפני תחילת הדלקת . וחברתי נקייה מחכה לתשובה בבקשה

כלמידיה

אניח ושב שאתה מסתכל על הדברים האלו לא בפרופורציות . מחלת מין עוברת במגע מיני לא מוגן. שאר הדברים שאתה מציין יכולים לקרות אבל בשכיחות נמוכה. לגבי בדיקות הדם אתה צריך להראות זאת לרופא המטפל כיון שאני נמנע ממתן יעוץ ספציפי אלא רק מידע כללי בפורום.

lb7777

New member
שאלה אחרונה וזהו בבקשה

בבקשה תגדיר לי מגע מיני ? אז מה בעצם אתה אומר , שלא הייתה לי כלמידיה , כי היו רואים את זה בDNA ללא קשר לאנטיביוטיקה , למה אתה מתכוון שאני מסתכל על הדברים האלו לא בפרופורציה ?

lb7777

New member
תוצאת תרבית שתן

תודה רבה קיבלתי תשובה מהתרבית שתן , והתרבית שלילית זאת אומרת שהיא תקינה עכשיו התוצאה של הבדיקות דם גם תקינות , מה שהראתי לך זה האחוזים של סוגי ספירת דם ומתחת לזה ישנם אותם סוגי ספירות דם והם תקינים , הרופא הסביר לי שמה שראיתי שלא היה "תקין " זה רק מראה אחוזים מתוך השלם ומתחת לזה היו את אותן קריטריונים וכולם היו בסדר גמור Neutrophils # 1.9 תקין Lymphocytes # 2.8 תקין Monocytes # 0.5 תקין Eosinophils # 0.3 תקין Basophils # 0 תקין אם התרבית שתן תקינה ? זה פוסל מחלות מין וחיידקים נכון ? הרי מחלות מין הם בעצם חיידקים ואם הייתה לי איזו שהיא מחלת מין , התרבית לא הייתה תקינה ואז היו מבררים לעומק איזה חיידק יש לי ? אבל מכיוון שהתרבית תקינה אז אין לי נכון ? אז מדוע יש לי עוד קצת כאבים בקצה הפין ?

למעלה