שאלה

matosem

New member
שאלה

אני לא מבין מה כייף בעבודה שעובדים כמו כלב בשיא החום או בגשם וקור שישי שבת לילה ים ישראלים צועקים עליך ולבסוף החברה בועטת בך כמו כלב בלי שום תנאים או מבלי לקבל קביעות .ותאמינו לי שאני מכיר טוב מאוד את התמונה.

matosem

New member
תשובה

אני עובד באל על ויש לי קביעות שנתיים ,אבל כשאני רואה אותם בתנאים שאתם עובדים פשוט אני רק יכול לרחם עליכם.אתם לא חייבים להישאר באל על או ברשות יש עוד מקומות

כל הכבוד על הקביעות

הסתדרת גבר. עכשיו עזוב אותנו בשקט ולך חפש מי ינענע אותך בברכת שבוע טוב, פארוק

mister22

New member
תנאים גרועים?

אני חייל משוחרר, יש לי הסעות , תלושי אוכל , עובד לא קשה מידי ומתוגמל ב7000 נטו בחודש... איפה עוד אני אשתכר ככה כחייל משוחרר לפני תואר? בתור דייל קרקע באלעל? ממש לא.. בתור מלצר? ממש לא... ועל מה אתה מדבר? עבודה פיזית וקשה? אפשר לחשוב.... ועל תנאי מזג אוויר? בסדר קצת חם לא נורא ומה הקשר אליי לזה שיורד גשם בחוץ? יש מעלינו גג אתה יודע.... ואם כבר מדברים על לרחם אז אפשר לרחם רק עלייך על זה שאתה עם הקביעות שלך הולך להיות תקוע שם הרבה זמן... וואו אולי תיהיה אחמ"ש יום אחד ותרוויח 2 שקל מעל הזוטרים...

מרפי1

New member
אנשים זה פשוט אסף הממורמר

ששינה את הכינוי. ואם לא, חבוב בתור בודק שאביו עובד באל-על (הכוונה היא אליי) אני כלב אם יש לך קביעות. רוב הסיכויים שאין לך ואתה מזיין את השכל.

מרפי1

New member
בזה שציינתי שאבא עובד באל-על

התכוונתי שאני מודע להליכי קבלת הקביעות, הניסוח קצת מפגר אני מתנצל.

למעלה