שאלה?

orale12345

New member
שאלה?

כמה כסף יש ללוגאן?? אני יודעת שהוא עשיר אבל כמה עשיר ...מאות של מיליונים {כלומר ארון אקלס היה סוג של טום קרוז כאילו שווה הרבה מאוד כסף-חצי מילארד} או כמו רוב המפורסמים שזה הרבה אבל לא מאוד {בין ה-30 ל-70 מיליון}

Lirchu

New member
לא יודעת אם זה../images/Emo58.gifאו לא...

אבל אפשר להגיד שכרגע אין לו כמעט כלום.. זה לפחות מה שאני הבנתי..

Lirchu

New member
+...../images/Emo58.gif

הוא גם גר בבית שלא שלו וכן היו רגעים שהוא אפילו לבש את הבגדים של דנקן..מזה אפשר להבין שכבר אין לו שפע!

orale12345

New member
לפי מה שאני הבנתי ספוילר 211

כן יש לו הרבה מאוד כסף...הוא סתם גר בבית שלא שלו כי בא לו ובקטע שהוא לבש תבגדים של זאנקן אז זה היה ביום שהבית שלו נשרף אז לא היה לו בגדים. אבל עכשיו יש לו הרבה כי הוא צריך לקבל את כל הסף של ארון! ודרך עגב ברגע שגאנקן עזב אז הוא עבר לשלם על הסוויטה בגראנד!

irene17

New member
../images/Emo58.gif222

הוא עשיר. במיוחד עכשיו שאבא שלו מת...

gs4ever

New member
תשובה

הוא לא גר בבית שלו כי הוא נשרף ועכשיוהוא גר במלון בסוויטה שהייתה פעם של דאקן והוא מאוד עשיר כי יש לו את כל הכסף שאמא שלו השאירה לו כשהיא התאבדה וגם את הכסף של אבא שלו

orale12345

New member
אמ...ספוילר 222

אני לו חושבת שאמא שלו השאירה כל כך הרבה כסף אלא אם כן היה לה אוסף אומנות משמעותי והוא לא נשרף שהבית שלו נשרף כי אם האוסף נשרך אז היא טכנית השאירה לו רק 150 אלף דולר. אבל עכשיו הוא יהיה מאוד עשיר כי אבא שלו מת והכסף הולך ברובו אליו! השאלה שלי הייתה כמה כסף זה ...זה כמה מאות של מיליונים{שאומר שארון היה סוג של טום קרוז-גם מטורף כמוהו} או שזה כמה עשרות מיליון שאומר שארון היה סליבריטאי ממוצע?

gs4ever

New member
למה זה מעניין אותך ?

כאלו אם כל הכבוד בלי להעליב אבל הוא דמות בסדרה מה זה משנה כמה כסף יש לו ואם כבר אני לא בטוחה שאבא שלו השאיר לו כל כך הרבה כסף כי אני בטוחה שהרוב הלך על 4 עורכי דין שלו

orale12345

New member
לא יודעת ..

כאילו הוא מתנהג כאילו יש לו מיליום של מיליונם של דולרים לשרוף ומעניין לדעת אם באמת יש לו או שזה פשוט הוא והם קרוב ללהכריז פשטית רגל ! כי הוא מבזבז כסף על ימין ועל שמאל!

n s 92

New member
בפרק 1X1 כתוב שאהרון אקולס מרוויח

20 מיליון דולר לסרט - אני חושב שזה אומר משהו על כמות הכסף, אבל בטוח יותר מ70 מיליון.

orale12345

New member
נכון אבל לדעתי ..ספוילר 219

האו גם מפיק סרטים{שמזה בדרך כלל מקבלים הרבה הרבה הרבה מאוד כסף} כי אם תסתקלו בMAD שורניקה ולוגאן מתנשקים בבית שלו אז יש בארון מאחורה 3 אוסקרים וארון אקלס נחשב לשחקן לא טוב, כאילו שיקו אקשני כזה, טום כרוז ! וגם אמרו שמצאו תאוסקר של ארון ועליו טביעות באצבעות של דאנקן!

למעלה