שאלה....

שאלה....

אם אני משלמת היום את האגרה של התאוריה אני יכולה ללכת לעשות אותה בעוד חודש???? אין לתשלום של האגרה תוקף מסויים????

lsd500

New member
לא....את חייבת באותו יום.........!

אם לא, תצטרכי לשלם מחדש................! יאללה לכי ללמוד

בטוח???

אני לא יודעת מתי אני רוצה ללכת לעשות את התאוריה.... בנתיים אני לומדת עד שאני ירגיש ממש מוכנה... בגלל זה אני לא רוצה לקום יום אחד בבוקר ולהרגיש מוכנה אבל להיתקע בגלל שעוד לא שילמתי את האגרה.... ניגשתי כבר לשלוש תאוריות ונכשלתי.....אבל בכל פעם שילמתי את האגרה יופ לפני...וקיבלו את זה.... אבל אם אני משלמת והולכת אחרי חודש לא יקבלו את זה????

adidas88

New member
לא

שטויות את יכולה לעשות את התיאוריה גם אחרי חודש.

מימוזה21

New member
תלמדי טוב!זה הכי חשוב!

תלמדי אפילו בע"פ עד שתרצי להקיא את החומר אפילו אם יעירו אותך באמצע הלילה את תדעי על מה שואלים אותך ואת יכולה אפילו לדקלם את הכל... אני מודה ומתוודה:למדתי חודש וחצי לתאוריה! בפעם ה1 נכשלתי כי פשוט היה לי בלק אאווט בפעם ה2 היה לי יותר בסדר והיה גם קל חוץ מכמה שאלות מוזרות..ובסוף עברתי. תלמדי גם דרך הספר וגם דרך האתר DRIVER 2B שהוא פשוט מצוין! שווה כל שקל! תלמדי ותחרשי על זה! ויום לפני שאת ניגשת תלמדי כל היום לחרא הזה כולל המנועים וכולל הפרטים הכי קטנים עד שפשוט כבר לא תאכלי יותר... את רואה תמרור ישר את מכירה אותו תלמדי את המושגים תפתרי את כל המבחנים האפשריים עד שתדעי בע"פ פשוט ככה! וסליחה על האורך ובהצלחה

Krishi

New member
כמה לחץ ה'.. חח..

אני יודע שזה אינדובידואלי.. אבל לעזאזל, לקח לי שעתיים למידה לפני הבחינה ועברתי פעם ראשונה (ואני לא היחיד)..

NewUser4

New member
../images/Emo128.gif

אל תענה בכזו נחרצות אם אתה לא יודע את התשובה. תשלמי מתי שנוח, תוכלי לגשת גם בעוד חודש אם תרצי.

lsd500

New member
בטח צוחק... קצת צחוק לא יזיק...

אתה יודע בכלל מה זה GODFATHER כשאתה קורא לעצמך כך כה בנחרצות?

Krishi

New member
אני יודע מה זה:

זה חלק מתיבת ההילוכים בתיבה אוטומטית (לקרוא מלמטה למעלה): P R N D S L

אממ אם יעלו בנתיים

בעוד איזה שקל את האגרה אז אולי האגרה שכבר שילמת לא תיהיה קבילה

s h i r s 1

New member
שטויות

אני שילמתי 110 ש"ח על האיגרה ואז ייקרו אותה ב 2 ש"ח ,אז הלכתי שילמתי עוד 2 ש"ח בדואר והכל היה בסדרר..לא דרשו ממני לשלם שוב הכל... פשוט שילמתי ב 2 קבלות נפרדנות. ותאורייה כמו שאמרו היודעים...תשלמי מתי שנוח לך ותגשי כשנוח לך...אל תמהרי אם את לא מוכנה!! אין הגבלת זמן....בהצלחה!!

למעלה