שאלה

superyal

New member
שאלה

טוב אני לא בטוחה שזה אמור להגיע לכאן ואני אמורה להעלות את השאלה הזו בפורום הזה אבל נראה לי שפה יש אנשים שמבינים בכל מקרה אני חיילת ואני מתה על טיולי ג´יפים אבל מה לעשות שאין לי יותר מידי זמן לעשות בירורים וחוץ מזה אין לי כסף וזמן לרכוש לעצמי ג´יפ ולטייל אבל בכל מקרה אולי מישהו פה יכול להמליץ לי על מקום שבו יש טיולי ג´יפים מאורגנים לקבוצות קטנות אבל אני מדברת על טיולים רציניים ולא כאלה של משפחות משהו לחבר´ה בגילאים של 21-19 נניח בסופי שבוע. אני באמת אשמח לשמוע על מקומות טובים בייחוד בצפון... תודה בכל מקרה ושיהיה לכם שבוע נעים

teen17

New member
אמ.........

תנסי לחפש בספר טלפונים חברות שמארגנות טיולי ג´יפים ופשוט תתקשרי ותבררי אצליהם פרטים.

ran levi

New member
את מוזמנת להצטרף

אין הרבה חברה בני 19 ל 21 שיש להם גיפים ועושים טיולים אני וחבריי אומנם בני 23 אבל אם את מעוניינת אין שום בעיה את יכולה לפנות אליי למייל [email protected]

-רוני-

New member
יש טיולי ג´יפים בכל הארץ

חברות טיולים שיש להם ג´יפים והם לוקחים קבוצות לטיולים בני יום או יומיים, אני ניפגשתי איתם באזור אילת לפני מספר שבועות, כאשר הנהג הוא גם מדריך אני לא מאמין שזה צריך להיות יקר אם מתחלקים נגיד לשש או שבעה חברה,

באמת בעייתי

אני בן 20 מהקריות ויש לי איסוזו איפון. את מוזמנת להצטרף לטיולים, אני מחפש כמה שיותר אנשים (עם ג´יפים ובלי ג´יפים)שיבואו איתי העיקר שיהיה כיף ואני לא אצטרך לרדת לשטח לא רק רכב אחד אבל גם בכלל לבד. באמת יש בעיה שאין (יחסית) הרבה חבר´ה בגילנו שיש להם ג´יפ אבל לאט לאט אני מוצא פה ושם ויורדים לשטח. אז אם בא לך להצטרף - את מוזמנת.

למעלה