שאלה

שאלה

אני יודעת שכבר שאלתי, ותודה רבה לכל מי שהשיב, אבל איכשהוא העניין עדיין לא מסתייע, עדיין תקועה בלי עבודה ! וה"עוני" המתמשך שאני חווה ארוכות, נותר כשהיה, למרות הצלחתי ויכולותיי המקצועיות הטובות. האם ישנם אנשים טובים באמצע הדרך, שיוכלו לאמר לי במה יתכן שאני טועה ? מדוע "מתעקש" השפע להעדר מחיי ? האם יש תקווה להקמת המשפחה המתוכננת ? תודה מראש.

Darek engel

New member
תנסי שינוי.

אני מבין אותך מאוד זה קשה נורא המצב הכלכלי . אני יכל לספר לך על עצמי אני לפני כמה שנים לא מצאתי עבודה והמצב הכלכלי שלי היה קשה בסוף הרחבתי את החיפושים שלי והיום אני עובד בחדרה כבר כמה שנים אני מנהל באיזה חברה קטנה וחוץ מזה עברתי לגור באיזור . בעבר הייתי גר באיזור המרכז . היום אני מסודר כלכלי חבל על הזמן אפילו יותר ממה שציפיתי . אני יודע שזה קשה לעזוב מקום זה החברה וזה בכלל הבית שאני מכיר נכון תאמת לא היה לי קל אבל תראי היום אני במקום טוב יש לי מלא חברים חדשים הייתי פעמיים בקשר ארוך אני בכלל לא מצתער . בית זה תלוי באדם שעושה אותו ואת יכולה בכל מקום להסתדר . אם את רוצה כיוונים ועזרה אני אשמח לעזור לך

יופי!!! איזה יופי שעיצבת לך את

החיים כרצונך

רוצה לעודד אותך...

ולומר לך שבאמונתי שהעצירות, התקיעות, הירידה היא תקופה שנגמרת תהיי סובלנית והאמיני שיש סוף לימים הקשים האלה כשפוטרתי מהעבודה החלטתי להפוך את הכאב לחיובי ולחשוב שניתנה לי פגרה מן מנוחה - פסק זמן עד שתתפנה עבורי משרה לרמתי ולצורך שלי לצורך - הכוונה מיקום בו הסביבה שוב תתן לי כלים להתמודדות ולהחשל בנקודות בהן אצטרך לשנות ולתקן גם ירידה ברמת החיים וקשיים הן תהליך ההחשלות למען הכנה ליעד הבא עבורך נשמע פלצני... אבל ממש רק לפני חודש הייתי במצבך מחיי אושר ועושר של אלפי כספים בכיס בית ענק, נסיעות לחו"ל וכו' לחזרה לדירת שתי חדרים וחיי עוני כפי שהנך מגדירה כן גם אני לא האמנתי שיהיה סוף טוב ויחול שינוי עבורי בגילי נאלצתי לעבוד בבית חולים מולי חולים וחולים בנפש עבודה קשה נפשית בשעות לא שעות ובשכר מינימום גם בשעות הלילה השתכרתי כל החודש 1500 ש' חלפה תקופה שלמדתי לבלוע את הצפרדע העיקר לא להתמוטט בפרט שאדם רגיל לחיות בפאר ולפתע נאלץ להתמודד במעט מאוד קשה אבל... מצאתי משרה במקום עבודה שפעמים מספר ניסית להגיע אליו ונדחתי הפעם התקבלתי מקום שעונה לכל כך הרבה צרכים ועיסוקים שאני אוהבת אין לך מושג באיזה קיצוניות של סיפוק אני היום לאומת חודש שעבר חשבתי...הייתי צריכה לעבור תקופה כל כך קשה וארוכה למען עבודה זו? לכי תביני את החיים אך שום דבר לא מקרי ויש אור בקצה המנהרה ואחרי כל ירידה צפויה עליה ועוד היי סובלנית תהנה מחצי כוס המלאה עד שהכוס תתמלא ותהיי רוויה בהצלחה

mazi20067

New member
מחשבות שיוצרות את עולמנו

אני מאמינה כי מחשבותינו יוצרות את עולמנו. לכן בריאות אושר ועושר תלויים במידה לא מבוטלת בנו. הצעד הראשון שמאפשר לנו להפוך לבני אדם מאושרים, שלווים ובריאים יותר, הוא לשלוט במחשבות שלנו ובטיהורן. אחד האמצעים הוא שיפור איכות הסביבה שבה אנו חיים. אמצעי נוסף הוא לשלוט בחיינו ולפעול כדי לגרום לדברים שיקרו , אחרת, החיים ישלטו בנו ויניבו תוצאות שאין אנו רוצים. במקום להפליג בנתיבי החיים כנוסעים - נהיה אנו קברניטי הספינה. אולי זו ההזדמנות שניתנה לך לקבל אחריות על עתידך ולפעול לשינוי בחייך. אם זה מעניין אותך צרי קשר 077-4006604

למעלה