הי דנה ברוכה לתענוגות הגוף../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif
כדי ללמוד איך לגמור בסקס את צריכה להתחיל בעצמך עם עצמך פנקי את עצמך במקלחת/אמבטיה טובה
, מרחי שמן נעים או קרם
והתחילי ללטף את גופך מכף רגל ועד ראש
(לא ממש משנה איך כמה ומה פשוט תתחילי והקשיבי לגופך ולתחושות) את יכולה להסתכל במראה לשים מוסיקה לא חשוב ולאט ובהדרגה (לא חייב אפילו כבר בפעם הראשונה) תתחילי לענג את איזור המפשעה ירכיים שדיים לקקי את הפטמות עסי את הדגדגן המשיכי עד שתגמרי אפשר בשכיבה או בישיבה אל תפחדי מעוצמת התחושות ואל תשכחי
שאחד היתרונות בעינוג עצמי שאת יכולה להפסיק להמשיך בכל רגע נתון, ואין שום סיבה להתאכזב אם לא הולך בהתחלה תמיד אפשר לנסות שוב
. אמנם התחלתי בעינוג עצמי בגיל צעיר יחסית אבל זה בא לי טבעי, אבל בערך בגיל 12 - 14 נעזרתי המון
בהעשרת הידע שלי בספרות כתובה כמו כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול, מאמרים כתובים בידיעות לאישה וכו' מידי פעם נתקלתי אצל בני דודים שלי (אין לי גברים בבית שגדלתי בו) בפליי בוי וכדומה, והיו שם מדורים שבהם סיפרו אנשים על חוויות מיניות בין אם זה נכון או לא חלק מהם נתנו לי רעיונות מעניינים ביותר, גם לחוויה הנשית וגם לחוויה הגברית טיפים לעינוג הדדי ואישי חלקם מיושמים בהנאה עד עצם היום הזה
כמובן בשלב מאוחר יותר אגרתי חוויות עם עצמי או עם בן זוג, ייתכן שמה שהחברה שלך התכוונה זה הקשתת הגב והפעלת האגן שלך למגעו או למולו של הפרטנר שלך מה שבהחלט מעצים את התחושת ההנאה ויכול להביא לגמירה
, נ.ב. אל תתיחסי למעשה אהבה כמרוץ מטורף אחר האורגזמה ותהני מההנאה של המגע הקרבה הגילוי, העינוג שאת מקבלת או נותנת הכל ביחד יביא אותך לאורגזמה, לעיתים אני גומרת כבר במשחק המקדים או יותר מפעם אחת באקט אחד ואז אני מנסה להיות קשובה כדי להביא את בן זוגי לאורגזמה שלו (בד"כ לא היחידה גם כן
) אני לא מזייפת גמירה שלי ולא מאבד את החשק ונהנית מלהיות שם בשבילו לשנות תנוחה אם יש לו העדפה פתאומית לנסות ולממש אותה, בהצלחה מקווה שעזרתי, תהני מהדרך ולא רק מהיעד הסופי
שגיתא