שאלה

r o n i t 3 7

New member
שאלה

בספר הטלפונים בנייד יש לכל אחד אפשרות להוסיף שם כראות עיניו... איך מופיע/ה הגרוש/ה שלכם על צג הנייד. הגרוש שלי שמור אצלי בספר הטלפונים כ: .. נקודה אחת לא הייתי רואה, אז הוספתי עוד אחת... יש כאלו שכותבים "לא לענות" או כל דבר אחר... סתם שאלה מתוך סקרנות...

deena

New member
הבת שלי

משתמשת בטלפון הנייד שלי ע''מ לחייג לאביה. כמה נורא היה עבורה אילו הייתה כל פעם מחפשת רק נקודה? (שמו מופיע, ככה רגיל כזה, כמו כל אדם אחר בטלפון)

r o n i t 3 7

New member
לכל אחד מבני הבית

יש את הנייד שלו דרכו הם עושים שיחות, הוא אינו מתקשר אליי, ואני לא אליו...

אצלי זה...

אבא ושמו הפרטי.... למה? חשבתי שאם יקרה לי משהו, ומישהו יחפש בנייד להודיע לקרוב משפחה שקרה לי משהו, אז, הייתי רוצה שהאבא של הילדים שלי יהיה ראשון שידע, על מנת שידע שהוא צריך להיות עם הילדים... בילבי שמנסה לחשוב גם על רגעים קשים...

r o n i t 3 7

New member
אצלי תחת אבא...

מופיע המס' של אבא שלי, בשעת צרה מעדיפה אותו על פני אחרים...

החתולית

New member
גם אצלי שמו מופיע

כך הוא מופיע אצלי וגם אצל הבחור שלי, אבל אצל הבחור יש גם חיוג קולי.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הצחקתותיייי
תודה תודה על התקפ הצחוק היה נחוצ לי.
אצלי הוא לא כתוב! אבל יש לי רעיון איל (דווקא) כן לרשום אותו
____________________________________________________:))

ורד 3

New member
חופשי מופיע על הצג

כשמו כן הוא ..... דווקא יש לו שם יפה בישראל...! לא רואה שום סיבה למה שלא יופיע השם שלו האמיתי מה אנחנו ילדים קטנים.

ערסlight

New member
צוחק

תשמעי, יש לך חשבון איתו, את. זה כאילו את רוצה למחוק אותו. זה יעבור ביחד עם זה שתפסיקי לקרא את ההורוסקופ שלו.

r o n i t 3 7

New member
אז...

חשבון היה לי איתו, אם אפשר היה למחוק אותו הייתי עושה זאת, הנקודה היא מזמן שעוד אפשר היה למחוק וטרם שיניתי מאז... את ההורוסקופ שלו לא קוראת אבל את תאריך יום ההולדת שלו לא יכולה לשכוח....... אחותי חוגגת יום הולדת באותו התאריך [מה שהיה פעם הפנינג משפחתי] נשאר מוקדש לה באותו היום...

Rinattt

New member
בנייד לא שמור

אבל בבזק כן בשמו הפרטי כדי שהבנות יוכלו לחייג בקלות אליו

בשמו הפרטי../images/Emo70.gif

חושבת שאחרי כל הכעס והרעש הוא "איש בעל שם" "בן אדם" מה זה ....(נקודה
)

למעלה