שאלה

gadoso

New member
שאלה

תמיד שואלים כאן מה השיר שכל אחד מכם הכי אוהב.... וסבבה נותנים שירים באמת יפים. אבל מה היצירה,הנוגעת הזו בלי המילים,שכל אחד מכם הכי אוהב??? אני אתחיל,ואני הכי אוהב את מאוחר אולי מוקדם. כי את זה יזהר אשדות עוד לא הרס!:)
 
סוף סוף מישהו מדבר על הנעימות!

הקסומות של פוליקר!!!!!!!!! אני מת על כל הנעימות. אבל אם אצטרך לבחור אחת.... אז... "שולחן לשניים" אבל גם "לעיניך הכחולות" (המקורי!), "שושנים של פחם" שבא לי לבכות כל פעם שאני שומע אותה, "הם רקדו יחפים", "סולם יעקב". החתונה שלי (בעז"י במהרה בימינו אמן) תורכב רק משירים של פוליקר ומנעימות שלו. יש גם "סיפור זמנים עברו" (המקורי ושל ההופעה) ו"טרנס אוריינט" ו....יש עוד ההההממממוןןן. אני משוגע על הנעימות של פליקר. בזכות הנעימות הלו התחלתי גם אני לחבר נעימות (יש לי 120 נעימות).
 

willo1

New member
../images/Emo6.gif למה אתה אומר ככה

אני דווקא חושבת שיזהר אשדות עשה רק טוב למגינה הזאת.. גם אני חושבת שאני בעד מאוחר אולי מוקדם.. בעצם, גם בקרוב יפה.. לא לא, הכי יפה זה לעיניך הכחולות..(גם בגירסה השקטה יותר
) אין מה לעשות
 
אגב אני אוהבת את

אמנם זו לא נעימה אבל לדעתי אלו שני לחנים גאונים, מדהימים, שלל שרב ורומיאו שלל שרב אם תשימו לב ללחן בלי המילים של גידי גוב, רק המנגינה, לפחות לי היא מתמצתת את החיים, מתחיל בבום, אח"כ רגוע, עליות ירידות...לא יודעת לתאר לכם את זה במילים זה משו מיוחד הלחן הזה. ורומיאו הווו רומיאווו לחןןןן גאוניייי כ"כ נוגע חבל על הזמן אין לי מילים על השיר הזה בכלל ועל הלחן בפרט.
 

willo1

New member
חחחחחחחח וואו אהבתי

את הקטע על השלל שרב.. זה באמת מהמם..
 
למעלה