שאלה

שאלה

איך קוראים לגיבור על שיש לו מגן ועל המגן כוכב ומיאלו 3 שהיו עם איירון מן בקמיקס ?

spidey 82

New member
קפטן אמריקה.

את החלק השני של השאלה לא הבנתי, אז בבקשה נסח אותה מחדש.

טוב

השאלה השנייה ראיתי במשחק מחשב שקיבלתי מאמירקה(יש ליח מלא משחקים) במקרה ראיתי משחק עם קפ טן אמריקה ו\איירון מן וכ\עוד2 שאיתם בצוות איך קור איםלשניים האחרים?

El ad

New member
אתה מתכוון אולי

ל-Hawkeye (קשת לבוש כחול-סגול) ול-Vision (אנדרואיד לבן)?

spidey 82

New member
כן:

הנה תמונה של ויז'ן (במשחק המדובר הוא הופיע דווקא בלבן ולא בצבעים המזוהים עימו). תמונה של הוקאיי בהודעה הבאה. הוקאיי ו-ויז'ן היו חברים בקבוצת האוונג'רס שטוני סטארק (איירון מן) הקים יחד עם גיבורים נוספים (הגליון הראשון הופיע ב-64'). בגליון 4 קפטן אמריקה נמצא קפוא באוקיינוס לאחר כ-20 שנה של העדרות לאחר שנחשב כמת בסיום מלחה"ע ה-2. לאחר מס' גליונות (מס' 16, אם איני טועה) הקבוצה המקורית פרשה למעט קאפ. הוא גייס את הוקאיי (פושע לשעבר, לוחם מיומן שמשתמש בעיקר בקשת), קוויקסילבר וסקארלט וויץ' (תאומים, ילדיו של מגנטו שלא ידעו על כך באותה עת וחברים לשעבר באחוות המוטאנטים המרושעים). לאחר זמן מה היו שינויים נוספים בקבוצה וחלק מהחברים המקוריים חזרו. ויז'ן היה אנדרואיד שיצר יריב ותיק של הקבוצה, וולטרון במטרה להשמיד אותה אחת ולתמיד. האנדרואיד שינה את דרכיו והחליט להצטרף לאוונג'רס. בהמשך הוא וסקארלט וויץ' התאהבו והעניינים הפכו לביזארים מדי, כך שבזה אסיים.

Artoo Detoo

New member
יש לויז'ן ולסקארלט וויץ' גם ילדים

ב-New Avengers התגלה שלסקארלט וויץ' (הבת של מגניטו) ולויז'ן יש תאומים משותפים. האחד הוא וויקאן (שמו האמיתי הוא בילי קפלן, הכינוי הקודם שלו היה אסגארדיאן), הוא מכשף כמו אימו, הוא גם מסוגל לעוף וליצור ברקים. הילד השני הוא תומאס שפרד, הוא מאוד מזכיר גם במראה וגם בכוחות את דודו שלו קוויקסילבר (האח של סקראלט וויץ'), כמו דודו הוא בעל מהירות-על, ולפי מה שאני יודע יש לו עוד כוח אבל אני לא יודע בדיוק מה הוא. מה שעושה את וולטרון ומגניטו לסבות של התאומים האלה! הנה כמה תמונות :

El ad

New member
כשאתה אומר התגלה אתה מתכוון

שזה חדש? כי אני שמעתי עליהם כבר לפני שנים, אבל אולי אני טועה. ולא קרה פעם אחת שהם נעלמו מהקיום, בגלל שהסיבה היחידה שהם כן קיימים היא שוונדה יצרה אותם עם הכוחות שלה?

Artoo Detoo

New member
אולי, לפני יאנג אוונג'רס לא שמעתי

לפני יאנג אוונג'רס לא שמעתי עליהם

El ad

New member
נראה לי שהם פשוט "חזרו לחיים"

בתקופה שאתה קראת. While primarily an Avengers character, Scarlet Witch came into contact with the X-Men very early in her career, as a member of her father Magneto's Brotherhood. During her time as an active Avenger, Wanda fell in love with and married the Vision, a synthezoid and fellow Avenger. Wanda then used her powers to allow herself to be impregnated by the Vision, and gave birth to two boys. Since the boys were actually creations of their mother's mutant powers, they were unable to live on their own, and disappeared whenever their mother was unconscious. When Wanda found out that the boys were actually two pieces of the demon Mephisto's soul given form by her, she went insane, rejoined the Brotherhood of Evil Mutants, and then fell in with Immortus, becoming a nexus for all probabilities. After Onslaught, and her return from the pocket dimension created by Franklin Richards, Wanda was able to communicate with and summon the ionic energy form of the dead Avenger Wonder Man, with whom she shared a strong emotional connection.

spidey 82

New member
תראה מה עשית...

כתבתי "עד שהעניינים הפכו לביזארים" והפסקתי שם כדי לא להיכנס לזה. אבל לא, היית חייב לעשות זאת... בכל אופן, וונדה יצרה את הילדים לפני שנים בעזרת כוחותיה. ב-Young Avengers (לא ניו, כפי שכתבת), התגלה כי הם קיימים באמת ואחד מהם הוא חבר הקבוצה (לא קראתי עדיין את הארק הזה, אבל נחשפתי לספוילר לפני כן, כך שלא נעשה נזק).

spidey 82

New member
כמובטח, הוקאיי:

אגב, המשחק נקרא Avengers. אבל אני זוכר שבילדותי היה לי משחק באחת הקונסולות בו הופיעו קפטן אמריקה, הוקאיי ודמות נוספת שאיני זוכר. המשחק היה קרוי על שם קאפ וניתן היה לשחק גם עם 2 הדמויות האחרות.

למעלה