שאלה!

black snake1

New member
שאלה!

כדי לעשות בפאב כרטיס ב120 ש"ח? לפני זה יש לי 8 הופעות בפאב כש-3 הם ב-80 ש"ח ו5 הם ב-40?? אז כדי לעשות בפאב כרטיס ב120 ש"ח??

black snake1

New member
כרגע יש לי רק 342

אבל עד אז יש עוד 8 הופעות אז זה יגדל אבל אני לא יודע לכמה

bentsi93

New member
עם 342 מעריצים

לא יצא לך כלום מכרטיס של 80 או 120.....תעשה 40 עם יח"צ

black snake1

New member
שני דברים

1. אני בן לא בת 2. באמת תודה על העידוד חח סתם תודה בכל אופן למרות שהמעריצים יגדלו עד הראשון ביולי

bentsi93

New member
חחחחח

אם תשים לב דיברת אלייך בתור זכר..... ואמרתי את זה כדי שלא תפסיד סתם הופעה..... אז בהצלחה אחי

black snake1

New member
תגובה

א. תודה וב. זה לא היית אתה שכתבת אלי כנקבה זאת היתה רקדנית בכל מצב: אבל בעצם אין לך מה להפסיד.... תנסי..מה כבר יכול לקרות?! תנסי תנסי תנסי תנסי

bentsi93

New member
תגובה לתגובה

א. אין על מה ב. שירשרת אליי אז חשבתי שהתכוונת אלי..... ואני שואל כדי שהתוצאות יצאו טובות יותר

bentsi93

New member
או ש......כנסו בקשה!

יש לי 390 מעריצים ומתוכננות לי שתי הופעות להיום השאלה היא אם 390 מעריצים כדאי לי להתחיל עם כרטיס של 80 ש"ח או להישאר עדיין ב-40????? תודה לעוניםץץץ

black snake1

New member
תקרא יטמבל

אתה לא רואה מה הם אמרו לי לפני שניה????!!!!! ולמקרה שלא אז התשובה לשאלה שלך היא: תשאר עם 40

bentsi93

New member
כנס

אתה באת עם 342 מעריצים ואני עם 390....אתה רצית 120 ש"ח ואני 80.... זה שונה 120 ל-342 מעריצים זה מוגזם אבל רק 80 ש"ח ל-390 מעריצים זה לא ממש מוגזם.... אז אני שואל אם כדאי לי...

black snake1

New member
הם אמרו לי שלא לעשות גם עם 80

ו-342 מעריצים ו-390 זה כמעט אותו דבר

DoRiNuS sMiNiA

New member
לא מומלץ...

תגיע לפחות ל-2000 מעריצים,מינימום 1500. כשיש כל כך מעט מעריצים,אף אחד לא יסכים לשלם 80 ש"ח אפילו. תישאר תקופה ארוכה עם 40 ש"ח ועם השקעה ביחסי ציבור. זה נותן הרבה כסף והרבה מעריצים

moton

New member
אתה יכול לנסות הכול על הופעות בפאב

זה לא עולה לך כלום, אז מה אכפת לך לעשות כרטיס ב120 + יחסי ציבור.. גם ככה אי אפשר להפסיד מזה.. אם תתקע ב40 כל הזמן לא תתקדם עם הלהקה

למעלה