שאלה

שאלה

הופיעה לי היום ההודעה הזו: הביקורות מהללות את תקליטם החדש של The Flowers שיצא רק לפני 3 שבועות וכבר הספיק להימכר בכ-20,000 עותקים. חברי הלהקה יחלו בסיבוב ההופעות של התקליט בעוד כשבוע. אנחנו מציעים לקנות כרטיסים מהר מהר, לפני שיגמר... שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, כסף, אנרגיה, גיבוש, עכשיו השאלה שלי היא כזו. האם אני מתכננת את ההופעות? האם המערכת מתכננת לי את ההופעות? אני רואה בדוח כספים הכנסות מההופעות האם זה אומר שבהופעות שאני אתכנן אני לא אקבל כסף?

FroZeN Heart

New member
אני לא יודעת הרבה

אבל נראה שזה סתם "אירוע" שאמור להודיע לך שמכרת כבר 20,000 עותקים (כל הכבוד!) ושזה השפיע עלייך לטובה בכל המדדים... אבל זאת רק דעתי.

pasglila

New member
התקרית הזאת קרתה לעוד אנשים היום

ולפני זה לא ידוע לי שמישהו קיבל את התקרית הזאת. ככה שאף אחד לא באמת יכול לעזור לך. אבל אני חושב שבאמת זאת רק תקרית שהשפיעה עליך לטובה.

hana02

New member
המערכת לא מתכננת לך הופעות אבל

לא יודעת אם שמת לב בדוח כספים נוספו לך עוד 50 ש"ח והפירוט ליד כתוב הופעות מטריפות שזה משהו שהתבצע על ידי המערכת.

frfrfrefrfrfr1

New member
ם לי שלחו תתקרית ופאסמו תחמישים שח

אבל לא צריך לארגן הופעה כי זה תקרית או דילמה שהם קוראים מעצמם כאילו ולא מתכננים כמו שמארו על ההופעות בשח מט והאלה

ממממ...

"אני רואה בדוח כספים הכנסות מההופעות האם זה אומר שבהופעות שאני אתכנן אני לא אקבל כסף?" אני לא ברורה או שזה סם נדמה לי? בכל אופן תודה לכל מי שטרח לענות אני אחכה לתשובה של תפוז, התשובה שלהם לבטח תהיה נכונה יותר

למעלה