שאלה הבקסטריט לא מתכוונים לבוא לארץ???? מה עם עצומות??? אני חייבת לראות את להקת הילדות שלי!
W wizardit New member 21/6/06 #1 שאלה הבקסטריט לא מתכוונים לבוא לארץ???? מה עם עצומות??? אני חייבת לראות את להקת הילדות שלי!
E elena20 New member 21/6/06 #2 לא,הם לא מתכונים לבוא לארץ,ובקשר לעצומות אז עשו את זה כבר אלף פעם וזה לא עזר,אז אין טעם לעשות זאת שוב.
לא,הם לא מתכונים לבוא לארץ,ובקשר לעצומות אז עשו את זה כבר אלף פעם וזה לא עזר,אז אין טעם לעשות זאת שוב.
W wizardit New member 21/6/06 #4 ../images/Emo10.gif איזה באסה... מה כבר ביקשנו בארצנו הקטנה? טוב... ידוע על הופעות בניו יורק או לוס אנג'לס בחודש וחצי הקרובים? אני לא יודעת איפה מחפשים...
../images/Emo10.gif איזה באסה... מה כבר ביקשנו בארצנו הקטנה? טוב... ידוע על הופעות בניו יורק או לוס אנג'לס בחודש וחצי הקרובים? אני לא יודעת איפה מחפשים...
E elena20 New member 21/6/06 #5 לא,הם לא מופיעים כרגע,כי נמצאים בהפסקה,ממש בקרוב הם אמורים להתחיל להקליט את האלבום הבא.
L lidor love lee New member 21/6/06 #6 נו אז דווקא בגלל האלבום הבא אפשר... אפשר לנסות להביא אותם לארץ אל תתייאשו! אם יש אלבום נוסף יש הופעות נוספותתת
נו אז דווקא בגלל האלבום הבא אפשר... אפשר לנסות להביא אותם לארץ אל תתייאשו! אם יש אלבום נוסף יש הופעות נוספותתת