שאלה =)

שאלה =)

כמה שעות חזרה אני צריכה לעשות לכל מקום? פאב שכונתי - בארבי - זאפה - פארק הירקון - קיסריה - אני יודעת שעל הפאב צריך 3 שאלות חזרות...אם עשיתי להם 6 שעות חזרה זה אומר שאני יכולה לעשות להם ברצף 2 הופעות אחת אחרי השניה בפאב??? תודה =)

ועוד שאלה =)

2-כתוב לי ככה: כמה חזרות אני צריך לקבוע? כעיקרון, החזרות תלויות ברמת המוכנות של הלהקה שלך להופעה הבאה (אותה ניתן לראות בכרטיסיית ההופעות). לכן יש צורך לעקוב ולבצע חזרות עד שהלהקה מוכנה ב-100%. איפה זה כרטיסיית ההופעות? איפה אני רואה את המוכנות של הלהקה להופעה? 3-כמה לדעתכם כדאי להשקיע בקליפ שיצליח?

ועוד שאלה..אם מישהו מוכן לענות...

4- אם אני מבטלת הופעה....זה מוריד לי ממשהו??? 5- כמה זמן נמשכת הופעה?

ל א ק י

New member
4. אם היא עוד לא התחילה, לא

5. תלוי איזה.. אאל"ט פאב שכונתי - שעה בארבי - שעתיים זאפה - 3 שעות פארק הירקון - 4 שעות קיסריה - 5 שעות

noyy

New member
../images/Emo28.gifטעות קטנה

פארק הירקון - 3 שעות קיסריה - 4 שעות

ל א ק י

New member
../images/Emo37.gif

2. יש 5 "כרטיסיות" בדף הראשי תיבת המסרים, הופעות, אלבומים ושירים, חזרות, חופשות תלחצי על "הופעות" ותגיעי לכרטיסיית הופעות.. או דרך הג'וייסטיק בצד ימין, תלחצי על "יציאה להופעה" ניתן לראות את המוכנות של הלהקה להופעה רק אחרי שקובעים הופעה [אם ההופעה נקבעת, הלהקה מוכנה, אם לא, אז לא] 3. לאיודעת.. 1000 ככה זה נחמד :O

ל א ק י

New member
../images/Emo27.gif

פאב שכונתי - 3 בארבי - 6 זאפה - 9 פארק הירקון - 12 קיסריה - 15 נראהלי X: אני לא בדיוק בטוחה לגבי ה2 האחרונים

lolitita1

New member
כה את צודקת...

גם לי זה כותב שלא ניתן לעשות חזרות בשעות הלילה או שזה כותב לי לא להזין תאריכים שהם ליפני זמן המשחק.. ואני עושה את התאריך של היום! והחזרות הם בערך שלוש עד חמש לדוגמה... זה דפוק! גמאני רוצה את התשובה לזה...

למעלה