שאלה.

limilu

New member
../images/Emo6.gif

אני כ"כ אוהבת את הסרט הזה

Nogmor

New member
הממ...

Guard: You've got two empty halves of coconut and you're bangin' 'em together. Arthur: So? We have ridden since the snows of winter covered this land, through the kingdom of Mercia, through... Guard: Where'd you get the coconuts? Arthur: We found them. Guard: Found them? In Mercia? The coconut's tropical! Arthur: What do you mean? Guard: Well, this is a temperate zone Arthur: The swallow may fly south with the sun or the house martin or the plover may seek warmer climes in winter, yet these are not strangers to our land? Guard: Are you suggesting coconuts migrate? Arthur: Not at all. They could be carried. Guard: What? A swallow carrying a coconut? Arthur: It could grip it by the husk!​

TheBursar

New member
לשם שינוי

אני ואתה מסכימים שזה אחד הסרטים הטובים יותר שנעשו (אם לא האיכותיים או מדהימים..) אפילו הקרינו אותו לפני חודשיים בקולנוע פה באוניברסיטה לאיזה שבוע ותמיד היה מלא

gaspode

New member
זה לא הכי קשור לטרי פראצ'ט..

אם זה גורם לך להרגיש יותר טוב? אבל זה גם נורא בריטי.

אוקי

שמעתי על זה אם כי מעולם לא ראיתי. נזכרתי שמישהו פה אמר אם אני לא טועה שיש לו את ההסדרה המצוירת של עולם הדיסק, רוצים לעשות מפגש צפיה בחסות בעל הקלטות?

gaspode

New member
הגישה שלך ממש מעצבנת..

"הגיע הזמן שתשכיל.. קח את עצמך בידיים.." אם הוא לא יודע, צריך להסביר לו יפה, לא לגעור בו ולרדת עליו. הנה, טעימה קטנה: http://youtube.com/watch?v=KKgFPOqmd8o&search=the%20holy%20grail מאגנה, איזה יופי אורי בלסם, גבר אמיתי.

gaspode

New member
מאגנה!

אם עוד פעם תגיב בשמי, אני אלך ואפטר מהעז! נו, טוב, לפחות ככה "אני" מראה נוכחות.

Athaclena

New member
זה מסביר למה אין לי מושג במה מדובר.

ראיתי רק סקיצות (התוכי, כמובן. קילימנג'רו. ועוד כל מיני), ואת בריאן כוכב עליון (ככה קוראים לזה?). נו טוף. לא כאילו שלא ידעתי על החור הזה בהשכלתי... ויש לי עוד הרבה הרבה.

TheBursar

New member
את יודעת

שאני אוהב אותך (ולו רק בשביל השם
) אבל באמת שלא צריך לצעוק על הבורים בהומור בריטי... אפשר סתם לצחוק עליהם ולהפנות אותם עם חיוך על הפנים למקורות
(דניאל - אנחנו צוחקים איתך, לא עליך)

trillian

New member
אוי, אני מצטערת שזה היה נשמע ככה

זאת היתה הפניה עם חיוך, פשוט בצורה יבשה ומעצבנת, אבל כעין הלצה, שכנראה רק אני הבנתי. אוף, אז לא התכוונתי, אוקיי? הידד! זהו. שבת שלום!

למעלה