שאלה

קארין ל

New member
שאלה

היי מה המצב? אני קארין ואני חדשה פה. מי יודע את השמות המלאים של החברות של ניק איי.ג´יי קווין בריאן? דרך אגב זה נכון שבקסטריט הולכים להקליט שיר עם נלי פורטדו? וזה נכון שבריאן כתב 3 שירים לרובי וויליאמס? ושאיי.ג´יי הולך להופיע באירוע צדקה עם מאיה? ושקווין מממן זמרת חדשה בשם האנטר ריבס? טוב אז בבקשה תענו לי אז תודה וביי

שימי ../images/Emo23.gif כאן....

את קוראת לעצמך מעריצה
נו באמת....

howiefan

New member
אז ככה:

את כנראה מאוד לא מעודכנת: לניק -אין חברה, להאווי - אין חברה, שניהם יוצאים פה ושם עם כל מיני בחורות, בעיקר דוגמניות. ארוסתו של אייג´יי (לא אמנדה) נקראת שרה, והם התארסו בערב ראש השנה החדשה לפני מספר ימים. לאשתו של בראיין קוראים - ליאן וואלס ליטרל, שחקנית ודוגמנית בת 32 לאשתו של קווין קוראים - קריסטין וויליטס ריצ´ארדסון, רקדנית בת 29 לגבי המופע עם נלי, יש שמועות, לא סופי לא סגור לגבי השירים לרובי - לא היה ולא נברא לגבי מופע הצדקה - לא לגבי המימון של קווין - ממש לא הכל שמועות, נא לא להאמין לכל מה שקוראים בעיתון או שומעים ברדיו, עד שהיח"צנים שלהם מודיעים באופן רישמי, או יותר טוב - הבויס עצמ.

Kim Carter

New member
איך אומרים את זה?

מילים כדורבנות או משהו כזה... אז, באמת עדיף שלא להאמין לשמועות, פעם הייתה אצלינו בבית-ספר שמועה שילד אחד מהכיתה שלי הפיץ כדי לעצבן אותי ואת חברה שלי, גם מעריצה שרופה. הוא אמר לנו על הבוקר שניק מת בתאונת דרכים בלילה (חל וחסיסה! טפו טפו טפו) וזה היה כשהייתי בכיתה ח´, בשיא ההערצה שלי אליהם, והאמנו לו... אלוהים, אני עוד צוחקת על זה...

למעלה