שאלה

sam66

New member
שאלה

הי מישנו יכול להמליץ לי על גלשן לנערה בגובה של 1.64 ולא גלשה בחייה...תודה.

Ben Dor

New member
אחותי את צריכה...

גלשן באורך 179-184 עבה... וזהו נראלי .... אם יש עוד שאלות בכיף =]

Ben Dor

New member
תלוי איזה גלשן..

אם זה חדש דנדש זה יעלה לך בין 1500-2000 יד שניה 500-900

sam66

New member
אממ

בשביל מתחילה ממש זה טוב יד שניה נכון? רק שלא ישבר לי..ואיפה אפשר להשיג יד שניה?

Ben Dor

New member
בשביל מתחילה יד שניה

זה מעולה...הוא לא ישבר לך אם תקני גלשן שנראה חדש.. זה אומר כמה שפחות פיצוצים וכמה שפחות שקעים... יד שניה אפשר להשיג בחנויות אבל זה סתם יעלה לך יותר אז לא מומלץ... פה בפורום מידי פעם מפרסמים אנשים שרוצים למכור את הגלשנים שלהם... אמממ הכי טוב אני אומרת לכי לים ביום שיש גלים ותשאלי פשוט גולשים אם הם מוכרים...

sam66

New member
את גולשת

מתי התחלת לגלוש מאיזה גיל? זה לא מפחיד?

Ben Dor

New member
אני מגיל קטן

סתומרת שהייתי קטנה כל שבת היינו הולכים כל המשפחה אז אין ממש גיל מוגדר שהתחלתי לגלוש אבל הפעם הראשונה שתפסתי גל ואני בחיים לא ישכח את זה זה היה בכיתה ד' ה' משהו כזה לא ממש זוכרת... וכל דבר בחליים מפחיד...צריך לדעת להתמודד... וזה הכי כיף בעולם לפחד לפני שבאים לתפוס איזה גל ככה טוב...מרגישים את האדרנלין מתגברים על הפחד ובאמצע תפיסת הגל לא להאמין שבאמת עשיתי את זה...

sam66

New member
בת כמה את?

ראית פעם מדוזה שגלשת.?זה נראה לי התקפת לב שרואים מדוזה באמצע גלישה לא?

אודלינה

New member
מה כל כך מפחיד במדוזה?

אף פעם לא ראית מדוזה כשהתרחצת בים? ויש דברים יותר ממפחידים ממדוזה בתחום הגלישה.... זה בסך הכל חיה קטנה ששורפת פחות מים המלח
ואם את באמת רוצה לדעת לגלוש, את צריכה להתגבר על מכשולים כי בסוף את תהני מזה..

Ben Dor

New member
אני בת 16...

אם ראיתי?! חחח ראיתי יותר מידי.. מה בשאמת מפחיד אותי זה לעשות דאקוויב (שצוללים מתחת לגל) ושאז מדוזה תידבר לי לפנים...זה הכי מפחיד אותי בקשר למדוזות...חחח

wl21

New member
בונאה אם את חושבת שמדוזה זה משהו

אז לכי למערבי ... כרישי מיני וכל מיני חיות מגניבות אחרות

lliioorr6

New member
תחפשי גלשן ......

יש באתר הומלס יש באתד יד 2 ויש פה בלוחות ההמלצה שלי שתקני גלשן בערך 175-195, ב 1000 שקל אפשר למצוא גלשנים באיכות מצויינת כמעט כמו חדש, בכל אופן אל תשקיעי פחות מ 800 את לא רוצה להתקע עם עגלה ובשום פנים ואופן אל תקני חדש(באמת שחבל על הכסף). בדר"כ כשהוא יותר עבה אז הכושר ציפה שלו יותר טוב אבל זה לא תמיד נכון ליד שנייה(לאחר ספיגת מים לדוגמא).גם אל תקני פאן בורד, זה כמו לגלוש עם סירת משוטים, זה ממש נחמד להתחלה ולאט לאט נהיה משעמם.לי יש פאן ושורט ואני בכלל לא נוגע בפאן. אם יש לך מישהו שמכיר קצת גלשנים אז זה באמת עדיף שתקחי אותו איתך. כמעט שכחתי , אל תנעלי על גלשן בגלל שמצוייר עליו איזה שטות, לפעמים הם הכי גרועים(הציור והצבעים של הגלשן לא אומרים כלום). בהצלחה, וגלישה מהנה.......

sam66

New member
אוקיי

אבל אין לך משהו להליץ או שאתה מכיר ממישהו ביד שניה ומה אני צריכה לשאול שאני מתכוננת לגלוש? תודה

lliioorr6

New member
תשמעי כשקונים יד שנייה

זה קצת כמו לקנות חתול בשק אבל יש כמה דברים שאת יכולה לשים עליהם את העין. תבדקי שאין שברים או סדקים, במקרה ויש סדקים אני אישית ממליץ לא לקנות כי יש חשש שמים חדרו לליבה של הגלשן ועם הזמן זה גורם נזק(מה שמוריד את כושר הציפה והתימרון) עם שקעים אין מה לעשות, לא תמצאי גלשן בלי שקעים, יש הרבה אנשים שמטפלים טוב בגלשן וברגע שיש פיצוץ או סדק הם ישר מתקנים, ככה שסדק שתוקן היטב לא אמור ליצור בעייה. תבדקי שאין איזורים צהובים יותר מידי (זה מעיד על ריקבון), במידה והגלשן מלא בואקס תבקשי להוריד את זה מבעוד מועד כדיי שתוכלי לבחון אותו היטב(תתקעשי על זה). אם אתם גרים בערך באותו איזור אוליי תבקשי נסיעת מבחן לראות את הכושר ציפה שלו. בעיקרון יש לי חברים בקלופורניה ומקסיקו שיש להם גלשנים מצוקמקים בני 20 שנה מלאים חורים והם מתקנים אותם עם מסקנטייפ ולמרות זאת הם גולשים ברמות שאני רק יכול לחלום להגיע. אבל רק שתדעי ככל שהגלשן חדש יותר וחלק יותר ככה יהיה לך יותר קל לגלוש(שזה מה שאת צריכה בהתחלה) יש אנשים שקונים צ'יקמוק ואז מתבאסים ממנו רצח ולא מצליחים כמעט לתפוס גלים, תזכרי לפעמים עדיף להוציא עוד איזה מאה או 200 שקל ולקנות משהו יותר טוב טוב, אני שוב מדגיש אל תנעלי עם שום גלשן במיוחד לא בגלל ציור מסויים בהצלחה. אהה שכחתי, לא אני לא מכיר אף אחד שמוכר גלשן שיתאים לך

Ben Dor

New member
וואי אחי מה אתה נורמלי!?

למה אתה פאקינג ממליץ לה על 800 שקל!? שמע נגיד היא תגלוש פעם פעמיים והיא לא תאהב את זה?!?! אני ממליצה לך גג!! אב גג!!! עד 800 שקל אחרת זה קריעה...ונגיד היא תאהב לגלוש וזה תרצה לעבור לגלוש יותר דק וזה...יהיה לה מאוד קשה לממן אחד כזה...

למעלה