תשמעי כשקונים יד שנייה
זה קצת כמו לקנות חתול בשק אבל יש כמה דברים שאת יכולה לשים עליהם את העין. תבדקי שאין שברים או סדקים, במקרה ויש סדקים אני אישית ממליץ לא לקנות כי יש חשש שמים חדרו לליבה של הגלשן ועם הזמן זה גורם נזק(מה שמוריד את כושר הציפה והתימרון) עם שקעים אין מה לעשות, לא תמצאי גלשן בלי שקעים, יש הרבה אנשים שמטפלים טוב בגלשן וברגע שיש פיצוץ או סדק הם ישר מתקנים, ככה שסדק שתוקן היטב לא אמור ליצור בעייה. תבדקי שאין איזורים צהובים יותר מידי (זה מעיד על ריקבון), במידה והגלשן מלא בואקס תבקשי להוריד את זה מבעוד מועד כדיי שתוכלי לבחון אותו היטב(תתקעשי על זה). אם אתם גרים בערך באותו איזור אוליי תבקשי נסיעת מבחן לראות את הכושר ציפה שלו. בעיקרון יש לי חברים בקלופורניה ומקסיקו שיש להם גלשנים מצוקמקים בני 20 שנה מלאים חורים והם מתקנים אותם עם מסקנטייפ ולמרות זאת הם גולשים ברמות שאני רק יכול לחלום להגיע. אבל רק שתדעי ככל שהגלשן חדש יותר וחלק יותר ככה יהיה לך יותר קל לגלוש(שזה מה שאת צריכה בהתחלה) יש אנשים שקונים צ'יקמוק ואז מתבאסים ממנו רצח ולא מצליחים כמעט לתפוס גלים, תזכרי לפעמים עדיף להוציא עוד איזה מאה או 200 שקל ולקנות משהו יותר טוב טוב, אני שוב מדגיש אל תנעלי עם שום גלשן במיוחד לא בגלל ציור מסויים בהצלחה. אהה שכחתי, לא אני לא מכיר אף אחד שמוכר גלשן שיתאים לך