שאלה מישהו יודע אם יהיה עוד הופעות של המופע one מלבד ההופ]עות בחודש יולי. תודה מראש
ע ענת גרוסי New member 10/6/06 #1 שאלה מישהו יודע אם יהיה עוד הופעות של המופע one מלבד ההופ]עות בחודש יולי. תודה מראש
D darling2 New member 10/6/06 #4 ../images/Emo207.gif שאלה אם אני מזמינה דרך האתר של "הדרן" ויש לי סלקום.. איך אני יודעת אם המבצע מתממש..? כלומר, ברגע שקניתי אחד ישר אני מקבלת גם את השני? מקווה שאתם מבינים את הניסוח, תודה לעונים
../images/Emo207.gif שאלה אם אני מזמינה דרך האתר של "הדרן" ויש לי סלקום.. איך אני יודעת אם המבצע מתממש..? כלומר, ברגע שקניתי אחד ישר אני מקבלת גם את השני? מקווה שאתם מבינים את הניסוח, תודה לעונים
D Dug E New member 10/6/06 #5 ברגע שאת עוברת את כל תהליך ההרשמה הקצר. יש לך אפשרת לבחור הופעה,גוש ומקומות ישיבה. פשוט תסמני את זוג הכסאות שאת רוצה לשבת בהן והמבצע של ה1+1 מתממש,סתומרת על כל כרטיס את משלמת חצי מחיר.
ברגע שאת עוברת את כל תהליך ההרשמה הקצר. יש לך אפשרת לבחור הופעה,גוש ומקומות ישיבה. פשוט תסמני את זוג הכסאות שאת רוצה לשבת בהן והמבצע של ה1+1 מתממש,סתומרת על כל כרטיס את משלמת חצי מחיר.