שאלה

שאלה

אני מזל גדי , נולדתי בתאריך 11.1.1973 . אישתי מזל בתולה נולדה בתאריך 06.09.1978 , האם אנו מתאימים ?

לא תמיד

אי אפשר לעשות התאמה כמו שצריך רק דרך מזלות שמש. בדיקת התאמה זוגית באסטרולוגיה היא דבר מורכב מעין כמוהו, מה שמצריך ניתוח כל אחת ממפות הלידה בנפרד כדי לדעת מה הצרכים הרגשיים והזוגיים ושל כל אחד מבני הזוג, ואם לבן הזוג השני יש את מה שיענה עליהם, לאחר מכן צריך להצליב את המפות אחת על השנייה (מפת "סינסטרי") כדי לראות את הדינאמיקה הפנימית בין בני הזוג, מה הם עושים אחת לשני. ולבסוף, לאחד את שתי המפות על ידי עשיית "ממוצע" למפה שלישית (מפת "קומפוזיט") כדי לראות את הקשר כגורם בפני עצמו, את האופי שלו, היעוד שלו ולאן הוא מוביל. כל זה כרוך בהרבה עבודה וידע אסטרולוגי שלא לדבר על פרקטיקה וניסיון. אני לדוגמא עוד בכלל לא ברמה הזאת.

אוהבת אש../images/Emo23.gif

וגמני בטח שלא ברמה הזו של "להתאים" בין אנשים על פי המפות. בעיקרון אני לא חושבת שאנו אמורים להתאים בין מזלות או אנשים, אני חושבת ששני אנשים שמעוניינים בקשר, אמורים ללמוד את עצמם בתוך ובאמצעות הקשר, כאשר הבסיס הוא האהבה, הרצון לשיתוף מלכתחילה.
ערב מצויין לנו

שאלה תמוהה

ואם יגידו שלא מתאים האם תפרדו מחר בבוקר? את ההחלטה כבר קיבלתם אז גם אם הכוכבים מצביעים על כשלים מסויימים תמד טוב להכיר אחד בשני, לקבל אחחד את השני כפי שהוא/היא ולתת את המרח לזוגיות ולפרטיות. בזוגיות גם הבלתי-אפשרי, אפשרי.

זה מזכיר לי את אחת המורות שלי בעבר,

מתישהו, החלטתי ללמוד את הקלפים יותר לעומק אצל מורה נחמדה בצפון. מכל מקום, היא נתנה לנו דוגמא מקסימה באשר ל"התאמות" וכאלה... ערב חתונתה, היא פתחה קלפים, סתם כדי לראות מה "הם אומרים"... הקלפים דיברו על הרס אמיתי, חורבן (10 חרבות), על צער כבד ושיברון לב (3 חרבות) ועוד כל מיני כאלה שקוראים לבן אדם לנוס כל עוד נפשו בו... יום למחרת היא התחתנה, עד כמה שידוע לי היא חובקת היום שלושה ילדים במערכת נישואין תומכת ומפרגנת.
אחלה ערב לכולנו
כי כרגע חזרתי מהים... וחייבת לעצמי כוס קפה ענק לפני שמתחילה את הערב

אהלן ורד, ברוכה הבאה פה ב../images/Emo82.gif../images/Emo140.gif

ראי תשובתי ל"אש בשמים", חוצמזה, ברוכה הבאה פה, נשמח לקרוא אותך בהמשך
ערב מצויין לנו

למעלה