שאלה

שאלה

נכון בקליפ של אלאניס לקרייזי אז מראים אותה "עוקבת" כביכול אחריי זוג אנשים וכולנו חושבים שזה חבר שלה יוצא עם מישהי אחרת עד שבסוף אנחנו רואים תמונה שלה עם הבחורה? ואז כאילו כולם מבינים שזאת החברה שלה עם מישהו אחר? עכשיו .. מישהו חשב אולי שזאת החברה הכי טובה שלה עם חבר של אלאניס? ושבעצם בסוף השיר לא מתקיים שום טוויסט אלא העמקה של הבאסה?

o0Invisible0o

New member
אני חושבת שהעלו פה את התיאוריה הזאת

..אבל זה הרבה יותר אלאניסי שזאת תהיה החברה שלה..כאילו, לסבית.
אולי המטרה של אלאניס הייתה שלא נדע..ונחשוב על זה יותר מדי ונתעלם מהעובדה שהשיר מעפן?

j u n k

New member
אני די בטוחה

שאלאניס יצאה בקלים לסבית. בלי העמקה של הבאסה. אני לא יודעת מה הקטע שלה עד שסוף סוף אנשים קולטים שהבחורה סטרייטית היא מנסה להוציא את עצמה לסבית חחח אבל שיבושם לה. אני בעד.

Jagged chaos

New member
בואי נראה את זה ככה-

בקליפ, התמונה היא כביכול מפתיעה..טוויסט. למה שיראו את התמונה הזאת בסוף אם אין לה שום קשר. אם הוא חבר שלה, אז למה היא לא מרביצה גם לחברה שלה? ומה יותר מתאים בקליפ שהיא לסבית שהיא שרה "לא נשרוד, אם לא נשתגע"..?

O r a c l e

New member
נראה לי דבילי שלסבית=משוגעת

יופי של מסר... טוב חבל לשפוט- הקליפ היחיד שיצא ב-2005, אני לוקח מה שיש...

AlanisJunkie

New member
אל תשכח שמשוגעת=לסבית=שורדת

לפחות אם אנחנו מתעמקים בשיר...
ולפי דעתי הקונספט של הקליפ לא בא בקטע של להראות אנשים משוגעים - אלא יותר בקטע של לחיות את החיים, לשים ז#@.

Jagged chaos

New member
נצלש|Uninvited בגלגל"צ...

ובגלל שכולנו חובבי פרשנות קריינית נאמר ע"י אסף צ'רנינס כשהשיר התחיל- השיר הזה אומנם נשמע כמו סרט מתח..אבל זו כולה אלאניס..uninvited
בעע זהו

DreamS_HunteR

New member
יואוווו../images/Emo121.gif

רציתי לכתוב את זה גם אתמול בלילה! לא מצאתי איפה
וזה לא אסף צ'ארנילס? יש להם שמות מוזרים שם בגלגל"צ.

למעלה