שאלה

שאלה

איך מחליטים שזה סופית נגמר? אם אתם מרגישים שזהו אין מה לנסות יותר וזה סופית נגמר. מתי מגיע השלב שבו מודיעים לאשה שזה נגמר? איך עושים את זה? למה מרגע ההבנה שזה נגמר לוקח המון זמן לבצע את ההתנתקות?

כי זה תהליך

ולא קצר לרב... הופכים להר געש זה מתפרצ הכל הכל יוצא.. (ואחריי המבול!!!) ותזכור לדברים יש טבע להסתדר מאילהם את המשפט הזה למדתי והפנמתי משך שנים (מהאקס שלי דווקא
)

d a n i e l s 5

New member
חייבת להתעכב על שאלה..

מתי מודיעים לאשה שזה נגמר? לדעתי השאלה הזאת עונה לך על כל השאלות האחרות..... אם יש צורך להודיע...זה אומר שאתם לא ממש בתקשורת ....זה אומר שהיא לא ממש מודעת למצב, כי אם הייתם קצת משוחחים על החיים שלכם ועל מה שאתם מרגישים/עוברים....לא היתה צריכה להגיע ה-ו-ד-ע-ה . ואולי רגע לפני שאתה מ-ו-ד-י-ע .....תדבר, תשמע, תקשיבו היא לך ואתה לה....ואז תדעו לעונת על השאלות האחרות תחליטו ביחד שזה סופי או לא, תרגישו ביחד אם יש מה לעשות או אין וזה סופי. תקשורת היא לא מילה גסה (נראה לי שאני אחליף את החתמיה שלי במקום לכתוב את זה כל פעם מחדש)

התקשורת קיימת כל הזמן

מנסים, בודקים, רואים שזה לא מתקדם ואפילו להפך. אבל אז מגיע הרגע שבו יודעים שזהו ועדיין אין את האומץ לומר לה זאת.

d a n i e l s 5

New member
הרגע הזה......

לי באופן אישי זה מזכיר לי את הרגע של....."איך מספרים לילדים", למי יהיה האומץ. אז...לא היתה הודעה, היתה שיחה, מן שיחת סיכום שכזאת, שמתוכה ובתוכה היתה הכרזה ...וזה עשה את "ההודעה" ליותר קלה . ואתה אומר שניסיתם, בדקתם, ראיתם שזה לא מתקדם ואפילו להפך....זה אומר ששניכם מודעים למצב. תאמץ את השיטה שלי ..תזמן שיחת סיכום ולא הודעה . בהצלחה לך איש.

לזרוס

New member
מה זאת אומרת מתי? עוד חודש בערך.

סתאאם. זה קשה, קשה להחליט מתי זה נגמר, קשה לדעת מתי אין מה לנסות יותר, קשה לדעת מתי להודיע לאישה וקשה לעשות את זה. בעיקר, הקשיים נמצאים בהתלבטויות. במחשבות המרובות. כשתחליט, ותעשה, יהיה לך פחות קשה בראש, בשכל. המציאות תהיה קשה, אבל לפחות יהיה לך משהו מוחשי להתמודד אתו. והמשהו המוחשי הזה עשוי להעסיק אותך ולמנוע ממך עומס יתר של מחשבות. כמובן שיכול להיות שאני משקר...

דג דה גן

New member
אהי התחלתי להבין שאולי יש בעיה

וזה עלול להגמר שאחת האקסיות שלי אמרה לי "תגיד, אתה לא מבין מה שמדברים אליך, אתה ילד קטן, לא בוגר בנפשו, בלי 2 רגליים על הקרקע, בסיוטים שלי אני לא רואה אותנו ביחד ואם אתה גם דווקה רוצה לדעת (האמת שבכלל לא רציתי לדעת..) יש לך ז-ן כזה קטן" אז הבנתי שיכול להיות שהיא החליטה סופית. טוב אבל אני זה לא דוגמא.. תמיד הצטיינתי בתפיסה מהירה!

מיKה

New member
אתה בדרך

זה בסדר. עוד קצת מההתעסקות בזה...וזה יבוא לגמרי לבד.

שירלי6

New member
אם

כפות הרגליים שלכם נפגשות בטעות בלילה במיטה וזה דוחה אותך, זה נגמר. סופית.

Kטלנית

New member
יודעים שזה נגמר כש:

שואלים פחות שאלות
נכון זה לא בא ביום בהיר אחד ויש הרבה לבטים מחשבות ותובנות אבל- כשזה נגמר, זה נגמר
וכשמחלטים, מחלטים
ואז עם ההחלטה והנחישות באים המילים הנכונות ותאמין לי כשתהיה החלטתי כבר תדע מה לומר ולעשות
ההתנתקות ... כל מקרה לגופו ואין לזה סטוֹפר

denur1

New member
אפשר גם מהר ובזול, תלוי בזוג.

איך יודעים שזה נגמר, זה לדעתי שונה מזוג לזוג. אבל כאשר שני בני הזוג מבינים כי הגרושים הם השלב הבא אפשר גם די מהר. אם מגיעים להסכם לבד, לא פשוט אבל אפשרי, ברגע שההסכם קיים רצוי לפנות לעו"ד כדי שיערוך אותו לבית המשפט או בית הדין הרבני. מרגע שיש הסכם ההליך לא לוקח הרבה זמן, יש אישור ההסכם ולאחר מכן גט, משהו בסביבות חודש חודשיים עד גט ביד.

מזל חי

New member
ככה זה כשמרגישים עדין

לא קל לעבור ממים רדודים למים עמוקים אותו הדבר במערכות יחסים. כמו שמתחילים לאט מסיימים לאט. יש מערכות יחסים שנקטעות בהמון הבנה שאין התאמה למרות הנכונות הרצון והרגש. מניסיון אפשר להפוך לחברים טובים במיוחד כשמסיימים יחסים עם אדם שהיה יקר ונשאר יקר. אז לאט לאט לא חייבים את הבום הגדול. אפשר להשאר אחד לשני חברים ואט אט להרפות..

יערית

New member
כל אחד מרגיש אחרת

כשעוצמים את העיניים בלילה ומרגישים שזה שלידך נעלם כלא היה,כשמרגישים שהכל נדוש וטוחנים מים במקום פירורי אהבה. הכי פשוט:אני מאמינה בדרך הישירה ולא בסימני דרך ארוכה,אבל אני לא דוגמא,פרט לגרושים תמיד הייתי גרועה בלקחת החלטה,אם כבר התגבש החלטונת קטנטונת בבטן ובראש,אני משחררת אותה ואז סופגת את האבנים שנופלות במידרון ההר,כי ככה זה עם החלטות או שסופגים אבנים או שפוגשים במסלול שלצידו שפע של פרחים,לעולם לא יודעים מה יקרה לאחר לקיחת ההחלטה-במיוחד כשמדובר ברגשות . והניתוק הוא לפעמים קצר ולפעמים ארוך,הכל תלוי ברמת החיבור לאדם שחייתי במחיצתו.

ערסlight

New member
תחכה ליולי.

זה החודש שלך. [אבל רק עם מזגן] מעניין לאיזה תשובות אתה מצפה.

ל י M ו ר

New member
לא מחליטים

פשוט יודעים! מרגישים את זה בכל הגוף ולאט לאט מוצאים את הדרך להתנתק. בהצלחה לאן שתלך.

התנתקות

ברגע שניגמר..יודעים ההתנתקות עצמה קשה בגלל ההרגל.. מה עושים? חותכים..אין לפעמים דרך אחרת..

kagdila

New member
כי אולי אתה רוצה לסיים בצורה הכי

יפה שזה ניתן,וכידוע לכולנו אין דבר כזה פרידות שמחות,לכן אתה מחכה כנראה לרגע הנכון,ולא לפגוע בה.

אל תחכה!!!!!!!

זה מה שחסר לך, שבמצבך היא תקדים אותך ותעיף אותך מהבית זה יהיה עוד יותר קשה מהצרות שיש לך עכשיו!

למעלה