שאלה

Nilly1925

New member
שאלה

מה העובי הממוצע שצריך להיות לעובי איבר מין הגברי ? איזה עובי יכול לענג ?

מרוב עובי לא רואים את היער

ממוצע לא צריך להיות, הוא קיים. כל עובי יכול לענג, תלוי את מי. חוץ מזה, נולדת ב 1925 ??? אם כן אז לכבוד הוא לנו שעם כל נסיונך את עדיין נעזרת בהדיוטות שכמונו

מקודה

New member
אם כל עובי היה יכול לענג...

אז נשים היו יכולות ללכת עם טמפון אקסטרה לארג' כל החודש ולהתענג עליו. עובדה שאפשר לעשות איתו הכל (לישון, לרכב על סוסים, להתעמל ואפילו לשחות) והוא עדיין לא מורגש... ומרוב שהוא לא מורגש - יש נשים שלפעמים שוכחות שהן בכלל עם טמפון. אז הגודל כן קובע (לא רק הגודל, אבל עדיין קובע)...

נו...תסכימי איתי ש ס"מ וחצי

שזה העובי הממוצע של טמפון (לפני ספיגת נוזלים כחולים למיניהם...) הוא לא בסקלה של ממוצעי העובי של שטרונגולינו. כמעט כמעט כמעט לכל איבר יש נרתיק שיחגוג עליו.

מקודה

New member
בכוונה הקצנתי את הדברים...

אני מסכימה איתך בקשר לממוצע, אבל לא מסכימה עם כל אלה שטוענים שהגודל לא קובע. בחורה שנכנסת לחנות סקס - ורוצה לקנות ויברטור, על מה היא תסתכל קודם? על היופי? על הצבע? לא ! על הגודל! (ואח"כ בטח על המחיר... (-:) אז אם הגודל בכלל לא קובע, בשביל מה קיימת האופציה הזאת של לבחור לפי גדלים?

יש פתגם שאומר

לא הגיל העיקר התרגיל אז יש לו חבר, לא תמיד אני מדגישה לא העובי אלא הביצוע

חופ שיה

New member
אין עובי ממוצע

ואין דבר כזה "צריך להיות....". כל איבר יכול לענג בתנאי שהוא לא קיצוני לשני הצדדים (עבה מידי , צר מידי ). מה שגורם להנאה זה בעיקר הטכניקה והראש שלך ולא עובי הזין.

AmitR1

New member
עובי עבה מספיק

רוב הנשים (ורוב גדול) מתגרות וגומרות כתוצאה מגירוי הדגדגן לא שעבה וגדול זה לא טוב, אבל אולי את בעצם שייכת לרוב ואז קצת דיגי בדגדגן יעשה לך את זה. ועוד עיצה, הסירי את שיער הערווה שלך כולו בשעווה - בהתחלה כואב = אח"כ כשהעובי יחליק לך על הדגדגן ובתוכך לסירוגין, תדעי בדיוק......

סתםסופר

New member
השאלה מצביעה על חוסר הכרת אברים

גבריים בעליל, או על חוסר הכרת סקס בכלל. המילה צריך אינה קיימת בכל מה שקשור לסקס. אין צריך ואין מוכרח. יש רק מה שמתאים לכל אחד ואחת. לי יש איבר מין קטן בהרבה מהממוצע אך אם הדבר הזה היה קובע לא הייתי מוצא פרטנריות לסקס בכלל. הבעיה היא שנשים רבות אוהבות לטעון שה"גודל קובע" כדי שיחשבו שהן מקיימות יחסים עם גברים בעלי אברים גדולים, דבר שגורם לנו, קטני האיברים חיים קשים - - - במיוחד בגיל צעיר. לאחר פעילות רבת שנים למדתי להכיר במעלותיו של איבר המין כמבצע ולא כבעל גודל גדול או קטן. התשובה לשאלתך היא שכל עובי יכול לענג אם בעל האיבר יודע להשתמש בו.

mistero

New member
harray (קריאת עידוד ../images/Emo13.gif )

מחזק את ידיך חחח, צודק, העיקר שיודעים לגרום לה לגמור, למי אכפת מה הגודל שלו?

פוEט

New member
זה לא העובי ,זה התנוחה שעושה את

ההבדל בתנוחה מיסיונרית אכן העובי יכול להוות גורם מכריע אך בתנוחות אחרות לא

למעלה