שאלה

ירין 22

New member
שאלה

שלום וברכה! אני בחור דתי בן 25 שמחפש את דרכו בחיים ונמשך לגברים ורואה את עצמי אולי מאושר בזוגיות עם גבר אבל מנסה יחד עם זאת לא לוותר על החלום של משפחה ואני לא יודע כרגע מספיק את היכולת שלי לפתח קשר אמיתי ומיני וליהות מאושר עם אישה. במסגרת הניסיונות ללכת בדרך הקשר הזוגי עם אישה יש לי שאלה לחברי הפורום. רציתי לדעת האם משהו שמע או חווה טיפול קבלי שמכונה "שחזור גלגולים" ע"י אנשים קבלים שטוענים שמטפלים באנשים עם בעיות מיניות. העיקרון העומד מאחורי השיטה (שאני לא חוויתי אותה ומחפש משהו שחווה) שהאדם חווה גלגלולים שונים בחייו שבה הנשמה התגלגלה בחיים קודמים וכתוצאה מבעיה או אפילו שאותו אדם היה אישה או כל מיני סיטואיציות קודמות בחיים קודמים גורמים לו בגלגול הזה להימשך לגברים.השיטה אומרת שברגע שהאדם יראה את חייו הקודמים ואת אותה בעיה הוא ישתחרר ממנה כי הוא יגלה את השורש. מדובר בשני פגישות כך אומרים אנשי הקבלה אבל אין זה אומר שאתה הופך להיות סטריט. אלא!! שזה נותן לך נקודת פתיחה יותר קלה לבנות קשר עם אישה ולהשתרר מהצורך בגברים. אני מצד אחד וודאי רוצה להאמין מצד שני מפקפק בענין כאדם חושב.ולכן אשמח לדעת האם משהו יכול להוסיף לי בענין. תודה ובהצלחה.

Yuval Y

New member
אני לא ממש הבנתי אם אתה רוצה להתייעץ או לייעץ

אם ברצונך להתייעץ, תוכל גם להיעזר בפורום "דתיים גאים", שם יותר מעורים בהלכות הדת. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1190 אם כי לדעתי האישית, אין 'דרך הישר, אלא 'דרך האהבה', כך שאתה יכול להיות מאושר וטבעי בין אם אתה אוהב ונאהב על ידי גבר או על ידי אישה. אם ברצונך להמליץ על "שחזור גלגולים", או מה שזה נקרא... אני עדיין מסוייג מ"הצורך בגברים". אהבה היא אהבה. בברכה, יובל

יודיX3

New member
תודה יובל על ההפנייה. ותשובתי לגבי

זה היא 2 מילים : חרטה ברטה

למה יש לי תחושה ש,,,,,

השלב הבא יהיה הפנייה לאתר מאוד מסויים עם המון סיפורים על הצלחות של רבנים לתקן, אתם יודעים לאיזה אתר אני מתכוון אותו אתר המכנה אהבה לבן מינך "נטייה הפוכה"

Yuval Y

New member
כן... בפורום 'דתיים גאים', הוא כמובן מדבר על

'נטיות הפוכות' וכיוצא באלה. מה שכן, הדיון שם די מעניין, ואני באמת תוהה מה תהיה תגובתו על המאמר שצירפתי מה בין סאונה למקווה? מאת: עידו הרטוגזון רב אורתודוקסי והומוסקסואל, תיאולוגיה יהודית-קווירית ויהדות שפותחת את שעריה לאהבה חד-מינית ולארוטיקה במקווה. עידו הרטוגזון בשיחה עם שני תיאולוגים שמוכיחים כי היהדות היא דת קווירית ואלוהי היהדות הוא אל אוהב http://weekend.nana.co.il/Article/?ArticleID=152294&sid=78 וכמובן שהיה מי שטען שזו לא היהדות האמיתית וכו' וכו'...

white star

New member
../images/Emo54.gif זה נראה מכוון מדיי ../images/Emo191.gif

ואם השאלה שלך אוטנטית - אז אל. כמו שחלקנו נולד סטרייט, ככה חלק גיי. אם אתה אוהב גברים אתה ת מיד תישאר ככה ולא משנה כמה ידחפו לך במוח, יחשמלו אותך או כל טיפול אחר שאני מרחם על מי שהולך למקומות כאלה

טליאמתי

New member
גם בעיני נראה כשאלה מכוונת...

ואם אני טועה (מחלת הרדיפה או משהו...) אז סליחה מראש. דעתי ידועה. אין מצב לשינוי וגם אם נדמה לרגע (או למס' שנים) שזה עובד, זה פשוט שם. נמצא וממתין לרגע שלו לצאת לאור ולחיים ומהארון. אז??? בשביל מה לבזבז זמן יקר? הרי חיים רק פעם אחת (ככל הידוע לי).

Yuval Y

New member
אני מסכים...

כך או כך, לפעמים עדיף להשאיר הודעה בתוספת הסתייגות, מאשר למחוק ולהסתכן שהיא תחזור בכל מיני נוסחים

למעלה