S shellyland New member 25/5/06 #43 עזבי. הוא מתוסכל מזה שאין לו אוטו. הוא חייב להוציא את זה על מישהו.
א איזיקו New member 26/5/06 #56 מה קרה לך? מתוסכל? אני מגלה מחדש את האוטובוסים והמוניות ומקיים בחדווה בכל יום "מפני שיבה תקום". מה רע?
מה קרה לך? מתוסכל? אני מגלה מחדש את האוטובוסים והמוניות ומקיים בחדווה בכל יום "מפני שיבה תקום". מה רע?
א אוֹחַ New member 26/5/06 #57 ../images/Emo45.gif תמשיך לקנות מכוניות זקנות, ועוד תזכה לקום הרבה מפני שיבתן. "וסיב ובליה בה, ומינה לא תזוע".
../images/Emo45.gif תמשיך לקנות מכוניות זקנות, ועוד תזכה לקום הרבה מפני שיבתן. "וסיב ובליה בה, ומינה לא תזוע".
S shellyland New member 25/5/06 #46 מה קרה? קרני השמש פיזפזו על הספינה שלך לעת דומדומים, כאשר לפת-פתע הגלים טולטולו את הים ברוח העזה?
S shellyland New member 25/5/06 #47 אגב, יצא לך לראות את העימות בין הנסיך ארי לסולומוניקו השלישי, שהתווכחו מי המציא את ה"אויויוי"?
M mucool2 New member 25/5/06 #48 לא. ממתי זה? נראה לי שהקטעים מגיעים לאינטרנט קצת באיחור (וגם אז רק 2-3-4 קטעים של 3-4 דקות מכל תוכנית).
לא. ממתי זה? נראה לי שהקטעים מגיעים לאינטרנט קצת באיחור (וגם אז רק 2-3-4 קטעים של 3-4 דקות מכל תוכנית).
S shellyland New member 25/5/06 #49 נדמה לי שמהשבוע שעבר. זה בסדר. גם לטלוי\זיה הקטעים מגיעים באיחור. רק אתמול שודר כאן הקטע עם ויויאן והילדה מחיל אויר ועם סופר-שלמה ושידורי המונדיאל. הם קצת מפגרים אחרי האקטואליה. בעצם, הם קצת מפגרים.
נדמה לי שמהשבוע שעבר. זה בסדר. גם לטלוי\זיה הקטעים מגיעים באיחור. רק אתמול שודר כאן הקטע עם ויויאן והילדה מחיל אויר ועם סופר-שלמה ושידורי המונדיאל. הם קצת מפגרים אחרי האקטואליה. בעצם, הם קצת מפגרים.
ד דגגדול New member 24/5/06 #22 לגילגמש מלאו חמש עוד מעט יהיה בן שש. לא זוכרת מאיזה שיר ילדים זה לקוח ומה ההמשך.