שאלה

geverv

New member
שאלה

כאשר יש מולי תמרור עצור ואין קו עעצירה איפה אני עוצר? כשיש מעבר חצייה אז לפני המעבר חציה או איפה שרואים את התנועה? תודה, לענות רק מי שבאמת יודע.. :D

ChilD SouL

New member
תשובות.

1. בסמוך לתמרור ואז מתקדם [אם אפשר] בשביל לקבל שדייה ראיה רחב יותר. 2. לפני המעבר חצייה ואז אתה גולש קדימה על מנת להרחיב את שדה הראייה שלך.

MrJacKasS

New member
1 - ../images/Emo128.gif

כשמוצב תמרור עצור בהעדר קו עצירה יש לעצור בקו שדה הראייה.

MrJacKasS

New member
הסברתי

אם יש לך תמרור עצור ואין לך קו עצירה, החוק אומר שיש לעצור בקו הדמיוני בו אתה יכול לראות את התנועה - קו שדה הראייה. לא קו מדרכה, לא בסמוך לתמרור ..קו שדה הראייה.

skipo1

New member
כמעט תמיד קו המדרכות הם קו שדה

הראייה ואם את עובר אותם אז אתה בתוך הצומת כבר ואתה צריך לפנות אותה מהר!

gold ayelet

New member
אם אין מעבר חצייה, אז צריך לנסוע עד

קו הצומת, כאילו שהראש של האוטו יהיה בקו של קצה המדרכה שמהצדדים. ככה אותי לימדו, תקנו אותי אם אני טועה

כמעט: יש לעצור במקום בו ניתן

לראות את התנועה בדרך החוצה.

geverv

New member
כשיש תמרור זכות קדימה אז..

אני לא עוצר לפני המעבר חציה אם אין אף אחד, ומותר לי לעמוד ולשפר שדה ראייה כשאני על המעבר נכון?

killer instinct

New member
אני חושב ש

כשיש עצור ויש גם מעבר חצייה מותר לעצור על המעבר חצייה ולעצור במקום שרואים את התנועה? אני טועה? ד"א מכשילים על אי עצירה במקום נכון?

geverv

New member
גם כשיש מעבר חצייה?

אז עומדים עליו כשאין קו..כדי שיהי שדה ראיה טוב..כן?

פרטנר

New member
סדר בדברים

בתמרור עצור יש לעצור: 1. לפני קו העצירה ובסמוך אליו. 2. אם אין קו עצירה-יש לעצור במקום בו ניתן לראות את התנועה (מבלי להפריע לתנועה כמובן). לא ליד התמרור, ולא לפני מעבר החציה (באחרון נעצור אם יש הולכי רגל המעוניינים לחצות ולאחר מכן נעצור שוב ע"פ סעיפים 1 ו 2.)

abcdcba

New member
אני חושב שיש טעות בידך

אם איני טועה- החוק אומר: -לפני קו העצירה ובסמוך אליו -בהיעדר קו עצירה לפני מעבר החצייה -בהיעדר שניהם- בקו שדה הראיה. כך הסביר לי המורה.. וכך אני זוכר מספר התיאוריה.. אך אני אבדוק את העניין..

NewUser4

New member
הוא צודק.

חבל שתקרא עכשיו את כל מאות הסעיפים בתקנות התעבורה.

למעלה