שאלה

דידל2

New member
שאלה

למה תמיד הצד הגברי בגרושין מצטייר כשלילי רע ובלתי נסבל בעוד האשה תמיד צודקת אף פעם לא טועה ומותר לה לטעון הכל כנגד האקס. ברוב המקרים היא גם רואה בו כספומט ולא משנה אם הוא מושבת לחלוטין,קצת התחשבות תעשה טוב לשני הצדדים, קצת כבוד בכלל ישנה את התמונה. בכל מקרה הילדים מקבלים השפעות מכאן ומכאן, אז עדיף לכולם שיקבלו השפעות חיוביות ומפרגנות משני הצדדים.

יערית

New member
מי אמר?

מי ראה כך,מי שמע כך? נשים בלי שום קשר תמיד צודקות

d a n i e l s 5

New member
תשובה.

הצד הגברי מצטייר רע כשהצד הנשי מספר את הסיפור. הצד הנשי מצטייר רע כשהצד הגברי מספר את הסיפור. זה קורה במקרה של שני הצדדים בכסח, ולצערנו זה קורה לרבים ששוכחים שבאמצע יש ילדים. אז...תלוי למי אתה בוחר להקשיב ובעיקר תלוי כמה אתה זוכר שיש גם צד שני בסיפור שמספרים לך.

noam weissman

New member
למרות שאני מסכים איתך זה כך תמיד

יש מקרים שבהם הגבר הוא באמת רע והאשה הנפגעת. על מנת להגן על המיעוט (הנשי) שזה הרוב נגבר הממוצע נדפק, מה לעשות זה מה יש. אני גורס שברוב המקרים אם הייתה תקשרות והבנה לא היינו למצבנו הנוכחי. יאללה הולכים לגן משחקים עם הקטנה...

פברואר68

New member
הגברים לא משלמים לנשים.....

הם משלמים לפרנסת ילדים ולהוצאות רפואיות חוגים וכו אף הוצאה אינה עבור האישה והלעג הזה שגבר מביע בעינין תשלום הוא מכוער ובא ממקום של תסכול נשים רבות עובדות מאוד קשה וגם מגדלות ילדים ויש להן מעט שעות פנאי והגיע הזמן שגברים שכך מתבטאים .... מזל שלא כולם כאלה יבינו שהם אחראים לילדים כן אחראים ואין ברירה צריך לשלם ועדיף באהבה

בן הקשת

New member
את פשוט יוצאת מנקודת הנחה לא נכונה

שכולן כמותך. שאצל כולן הכסף הולך באמת לפרנסת הילדים. לצערנו, לא אצל כולן זה כך, ובהחלט יש מצבים יוצרי תיסכול אדיר, של נשים שמקבלות הרבה כסף, ולמרות זאת, המקרר שלהן תמיד כמעט ריק, הילדים הולכים עם בגדים ונעליים יד שלישית במידות פי שתיים גדולות מהם, ובטלפון הן יצרחו לך: "אין לי כסף... אני כל כך מסכנה... כמה קשה לי..." אז כן, בהחלט קיים מקום של תיסכול, כיוון שגם החוק מצדד באופן בלתי שוויוני בצד אחד. כי במצב שתואר למעלה, החוק לא יאפשר לאב הדואג, לתת את חלק מתשלום המזונות כמצרכים ופרטי הלבשה לילדים, אלא רק בכסף מזומן שהולך ישירות לחשבון העו"ש של האשה, ונתון לשיקול דעתה הבלעדי. אז כן, מה לעשות, יש גברים שסורחים ולא משלמים כפי שנדרש, אבל יש גם נשים שסורחות, והופכות את תשלום המזונות לשילוב של מסע נקמה עם מסע לליטוף האגו החומרי. עצוב.

ילוטייל

New member
תסכול? מילה נכונה.

גם פה את יכולה לראות התבטאויות "בצחוק" כמו, 'עוד מעט אחגוג' וכד'. מספיק עם ההתחסדות. או שאולי לא מספיק איתה. כמה דיו נשפכה על הנושא המר הזה. "טובת הילדים".. אבסורד ממדרגה ראשונה.

ולמה למה למה

כל הרוע יוצא שמתגרשים..משני הצדדים..? אתה יודע למה? כי במקום לשבת ולתקשר..(וזה אחרי שנים למדתי)...הם נותנים את העבודה לעורכי דין..שמוצצים את דמם..ועל גבי הילדים עושים מלחמות מיותרות. לך למגשר..או תגיע להסכם איתה לבד..עדיף מכל הבחינות..

דודל....../images/Emo140.gif

אולי תתחבר ל"צד הנשי" שלך........ נראה לי יהיה לך אחלה.....

אוי אוי אוי אילן ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

יפה של העולם.... כמה געגעתי לך......
יפה שלי,מתוקון,נסיך הגאות והשפל.. אני פשוט אוהב אותך
ואוי לעולם אם לא היית קיים......

כפרה עליך יפה אחד......./images/Emo24.gif

לא יפה נשמה ככה מגיד לאבא.... אני באמת אוהב אותך.!! נשבע לך,אתה לא יודע אפילו עד כמה הצדקת את קיומך..... כל מילה שלי בסלע. פשוט חולההההה עליך

אילן תבין ...מ"וודקה"../images/Emo25.gif

לא נגמלים...!!!!! זו לא התמכרות לאופניים.....

מצוטטת

New member
כי.....

ת~מ~י~ד יש נכון & לא נכון שחור & לבן ימין & שמאל אמת & שקר תמשיך בעצמך....... עניתי נכון?!

דניאל1958

New member
../images/Emo36.gifטענות הבעל../images/Emo26.gifטענות האישה

תלוי איזה צד את שומעת ומי מצטייר לך כצודק.

למעלה