שאלה

timor014

New member
שאלה

אני שמעתי שהזמינו רק 13 פרקים לעונה ה2 בגלל שאין להם איך להמשיך את הסידרה וזה יהיה העונה האחרונה זה נכון?

תשובה לא מקצועית

לפי האנשים פה בפורום הבנתי כי תיהיה הפסקה ארוכה קצרה בין פרק 13 ל 14. בקשר לעונה שלישית, אני מניחה שלא תיהיה הרי בסופו של דבר אי אפשר ךמשוך סדרה כזאת מעבר לעונה שניה , אלא אם כן הכותבים יהיו ממש יצירתיים ויצליחו לתת עונה 3 אבל אני בספק. לי לא יהיו תלונות אם עונה 3 תיהיה כולה עסוקה במייקל משתזף בים או וואטאבר אבל מי בכלל שואל אותי...

תשובה מקצועית לשניכם

אכן צולמו תחילה 13 פרקים, ואכן נרכשו 13 פרקים ביס ובפוקס... אך שרשת פוקס ראו איזו הצלחה יש לתוכנית הם הזמינו עוד 9 פרקים כדי שיסיימו את העונה הראשונה.. ולכן נוצרה פגרה בין פרק 13 לפרק 14 העונה הראשונה מכילה 22 פרקים, רשמית העונה הסתיימה שני שעבר בארצות הברית ואצלנו יום רביעי הקרוב ישודר פרק 12 לגבי שאלתך תימור, אם את מתכוונת לעונה השניה הרשמית אז היא עדין לא צולמה, לכן אני בטוחה שעוד לא פירסמו את מספר הפרקים בה (ובזה אני כמעט בטוחה...) לתשובתך אוקינוס אני לא חושבת שיס יעשו הפסקה בין פרקים 13-14 כמו שהיה באמת, אלא אם כן הם עדיין לא רכשו את השאר הפרקים אני אישית הייתי רוצה שיעשו לכם שבועיים הפסקה שתיהיו קצת יותר במתח... אתה כנראה מבולבל, כרגע אין עונה שלישית! תן להם לצלם את השניה ולפרם אותה ואז נדבר... ותאמין לי יצירתיות יש בסדרה הזו

לילי 22

New member
טל הוא שאל כמה פרקים יש בעונה 2

לא עונה 1

חח אני הבנתי את זה אך...

אוקינוס הבין שעונה הראשונה היא עד 13 והעונה השניה היא מ-14

כמה דברים

1. אני בת. 2. אני כבר ראיתי את כל העונה הראשונה מצידי שיס יעשו כמה הפסקות שבא להם. 3. אני לא מבולבלת אני יודעת טוב מאוד מה מצב העונות וכמה יש אבל הבחור הנחמד שאל לגבי עונה 3. 4. כמה שהכותבים שלהם יצירתיים למשוך עונה שלישית זאת לא משימה קלה בכלל.

debojam

New member
תשובה על השאלה

כרגע קנו 13 פרקים אבל כפי שכבר אמרו בפורום הם רוצים לעשות כמו שעשו בעונה הראשונה ז"א לשדר 13 פרקים מאמצע או סוף אוגוסט שיבוא עד לדצמבר יעשו הפסקה של 3 חודשים וימשיכו לעוד 9 פרקים בעניין של האם זה העונה האחרונה קראתי בכתבה שהם מתכננים על 4 או 5 עונות אני כבר לא כל כך בטוחה אבל שוב הכל תלוי ברייטינג שיהיה בעונה השניה מקוה שעזרתי

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo41.gifשאלה על וונט

שמעתי שונט מעשן-ידוע לכם משו על זה
הוא ממש לא נראה טיפוס של סיגריות

לילי 22

New member
כן יש תמונה

מאחורי הקלעים של PB שלו ושל דום בהפסקת אוכל/סיגריה.

למעלה