שאלה...

Krishi

New member
היא אולי ג'ובניקית

אבל אתה עדיין צעיר!

8-AN

New member
כן כן

אני צעיר מת צ'ונג תגיד מה שתגיד אבל אני גאה בזה ! חחחח לעומתך...דגיגון עלוב you filthy fish חחחחח

Krishi

New member
סתם לא אכפת לי מכל הקטע של הצעירות

אני בעצמי שונא את כל הקטע הזה של צעירות בצבא.. זה ילדותי ודפוק. אני פשוט לא אוהב שקרביים תופסים ת'צמם על פני ג'ובניקים. וכן אני יודע שזה הכל פה בצחוק אז בוא נצחק ונייחל ביחד לשחרור המתקרב (בעיקר שלי
) זה הזכיר לי חבר שלי שהתגייס לא מזמן לקרבי... וכמו כל חייל שרק התגייס הוא מדבר הרבה שטויות כי הוא פשוט עדיין לא מכיר את המערכת וכל פעם שאני מנסה לתקן אותו ומנסה להסביר לו שהוא עוד לא מבין כלום כי הוא התגייס רק לפני חודש ואני כבר כמעט שנתיים בצבא ואני מבין קצת יותר ממנו אז הוא צועק לי "אתה ג'ובניק אתה לא מבין כלום"... ואז כן, אני מודה, אני אוהב לצחוק עליו שאני אולי ג'ובניק.. אבל הוא צעיר מת.. חח... והאמת? אני גאה שאני ג'ובניק... פחות עבודה במינימום מאמץ ורק שייגמר!!!

8-AN

New member
שמע אם בגולני

הפסיקו עם זה לפחות הדברים הכבדים חח(כל ה"תחמם לי את המושב של האסלה" וכד') כנראה שהבינו שזה ילדותי.... אני באמת שלא אכפת לי מזה אבל זה מצחיק אותי כל פעם מחדש שמישהו מנסה להתנשא עליי בטענה(הכבר לא לגיטימית חחח) צעיר מת אבל בקטע של צחוק-בכיף
תכלס..כל אחד מה שמתאים לו, אני חושב שאם הולכים על קרבי אז לנסות כמה שיותר(יחסית), האמת אני שוקל בסוף הטירונות לבקש העברה לאחת מיחידות החיר(גולני\גבעתי\נחל\900) כל עוד זה לא ידרוש ממני הורדה במחזור יאללה לילה טוב אני מחר חוזר הבסיסה כנראה לשבועיים כי המ"מ(ואני מצטט) "חם עליי אש! ואתה קרוב פחות מחוט תפירה לשבת, וכל פאק הכי קטן ישאיר אותך שבת הבאה" כפרעליו
תכלס אני לא נשארתי שבת הזאתי "תודות" לזה שהם נתנו לי לחזור הביתה ליום האחרון של השבעה של סבא שלי ז"ל....ובגלל זה דחו לי את השעות ביציאה לשבוע הבא(אגב 4 שעות)

Krishi

New member
בכיף אחי...

תעשה לעצמך טובה רק ואל תילך ל-900... חבל לטחון מחסומים כל השירות
ומה כבר עשית שהמ"מ חם עליך? חחח ואני לא מבין... היו לך 4 שעות ביציאה או שבת שלמה? ולבסוף... תנחומיי בקשר לסבא

8-AN

New member
יש לי הרבה חברים ב900

3 בנחשון, שניים בלביא ואחד בדוכיפת(כאילו..אלא שאני בקשר איתם ולא סתם מכיר אתה יודע חח) אני יכול להיות מקומבן שם אממ בעיקרון אני הצלחתי לארגן לעצמי יציאה צפונית אז הוא הביא לי בעיקרון יציאה דרומית(שזה שעתיים ביציאה) ועוד 3 שעות ביציאה הדרומית שזה כאילו 5 שעות....אפשר להגיד שהוא קצת ויתר לי על שבת כי שבת זה כל פיפס מעל 4 שעות..... אגב זה סתם שטויות כל השעות האלה! אנשים מקבלים אותם על כלום! פשוט בזיון חחח חבר שלי קיבל שעתיים בגלל שהוא זז בשלשות.... קיצור דיי אני קם עוד שעה ומשו יאללה לילה טוב באמת ביי ביי עד שבוע\שבועיים הבאים

Krishi

New member
עוד לא הלכת לישון?!?! חחח

וככה זה בקרבי אחי... אנשים חוטפים פאקים על כלום. משמעת מאוד קפדנית.. לא בלאי כמו אצל ג'ובניקים

למעלה