שאלה

ady18

Well-known member
שאלה

יש פטריות טריות ולא בא לי סלט חביתה או כאלה תוספת חמה בא לי מישהו מכיר תודה מראש

תכניסי לתנור

ככה כמו שהן אפשר לזרות טיפית שמן זית, מלח- לא חובה יוצא מעולה (מצויין לדיאטה)

anana

New member
את יכולה...

להוציא להם את הכובע להשרות אותם 10 דקות במים עם מעט מלח לקחת גבינה בולגרית מעט קוטג' גבינה צהובה לערבב עם מעט פלפל לבן וטיפהההה אבל ממש טיפה קינמון להוסיף ביצה לא מבושלת להוסיף עלי בזילקום איזה שתי כפות קצוצות מלאות להכניס לתנור ואני מקווה שתאהבי את הטעם...אבל תנסי להשיג בזיליקום זה פשוט תפור לפטריות... בתאבון

pirge

New member
פטריות אפויות בטחינה המלצה.

מטגנים בצלים חצויים-פרוסים ומזהיבים במעט שמן. מוסיפים פרוסות פטריות טריות ומטגנים ביחד מוסיפים: מלח,פלפל שחור, קורט אגוז מוסקט מעבירים מהמחבת לכלי חסין אש. יוצקים מעל טחינה די דלילה מוכנה ומתובלת . אופים עד שהטחינה מתחילה לבעבע חום 180 בתנור שחומם מראש. כ-10 דקות. אכלתי במסעדה. טעים מאד. משוחזר בבית לטעמי.

ady18

Well-known member
פירגה תודה את ענקית

כול מתכון שלך חבל"ז את מצילה:) נעדכן

pirge

New member
סלט פטריות וארטישוק

סלט פטריות וארטישוק 2 קופסאות חצאי ארטישוק ללא נוזלים חתוכים לקוביות מארז פטריות חתוכות לפרוסות 1 בצל קצוץ 3 ביצים קשות פרוסות בפורס ביצים עלי בצל ירוק קצוץ טרי 4 כפות מיונז כף חומץ 3 גבעולי שמיר קצוצים דק מלח פלפל שחור הכנה: לטגן במעט שמן את הבצל הקצוץ ולהזהיב. להוסיף פרוסות פטריות ולטגן בבחישה 3-4 דקות. כשהפטריות יתקררו,יש לערבב את כל המרכיבים ביחד. לטעום ולשפר טעם..

pirge

New member
שקשוקית פטריות וביצים בבצל

לטגן 2 בצלים קצוצים ולהזהיב. להוסיף כמה פטריות שרוצים - פרוסות. לפחות מארז אחד. לטגן ביחד כמה דקות. לתבל במלח ופלפל שחור להוסיף 3-4 ביצים טרופות במזלג. לקשקש ביחד עד שהביצים נקרשות. טעים לאכול חם ------ולא לכולם טעים קר. לי טעים גם חם וגם קר. נפלא על טוסט. או בתוך פיתה קלויה. לשים מלית נדיבה בתוך הפיתה ולקלות אותה באובן מ-2 הצדדים. תהני.

למעלה